Čo robiť ak si konkurujem so spolužiačkou, ktorá je najväčšia kaperka v triedne, vsetci sa jej podlizuju a stale sa postavia za nu? Ide v podstate o ucenie, ona mi stale nadava aka som sprosta a ze nic neviem, prosto ma chce odradit, znechutit a navyse ma
@najivna najmurejsia, najkrajsia, najoblubenejsia , absolutny horenos a vsetci jej to zeru(resp sa len tak tvaria), akurat ja nie(aspon to davam na javo)
ja som dost ticha ale ked mi otvorene zacala nadavat(citi konkurenciu) tak ma to trosku nastvalo,
@najivna ona je cela ako rozbuska... ja sa s nou nemienim hadat ani do konca skoly superit, uznavam ze je dobra, a nepotrebujem byt najlepsia ale nechcem byt utlacana jej MEGAegom, a ti typkovia z triedy jej to trpia ...
@najivna ja sa s nou nechem hadat, ale ked pred triednou prof zacne klamat ze je moja vina ze nam nevysiel pokus(pricom to bola jej chyba a ja sa nebudem pred triednou sama zhadzovat hadanim sa s nou) tak som jej povedala ze s nou robit nechcem, a ze ona ma dirigovat nebude... ona zacina a potom to hodi na mna... potvora :/
v jednom píšeš že: ,,v uceni ma netromfne,, a inde ty nadáva aká si sprostá....
Ak máš v dedine nejakú partiu s ktorou chodíš von tak by ťa to vôbec nemalo trápiť.... ak chceš sa jej postaviť tak opetuj jej slovné útoky a nikdy neprejav slabosť...
@esus to je este dalsi z problemov, ja ziadnu partiu nemam ... som uplne sama ... vsade, niekto sa za mna nepostavi a preto sa bojim co bude, lebo este 2 roky vydrzat s takym teroristom nebude lahke
Mate prvadu!!! Ak si mysli ze mi znici pokojny a stastny zivot a moje plany do buducnosti tak sa kruto myli!!! A konkurenciu budem brat ako dovod sa zlepsovat!
@3kurt21 Tu nic nevytoci , ona je tak presvedcena o svojej dokonalosti, ze urcite nie ..a ktomu jej uzasni pochlebovaci, ...co viac moze clovek chciet ?
Povedz jej že tebe je to jedno a že jej matka je aj tak piča a šlape na dialnici. A keď ti niečo odpovie aká si tak jej povedz že to máš po jej sprostom otcovi čo obrába všetky baby v meste a potom už len opakuj ako ťa to nezaujíma a že má ísť do piče a stále už len túto poslednú vetu opakuj si pamätám ako toto spolužiak použil na základke a nechápal som, dobrý bol
@semhamforas rada to dobra, ale asi nie pre moj zaludok
@drejka sranda na tom je ze to je skola pre trosku inteligentnejsie deti ako priemer, a sme na maturitnych urovniach a viac, cize IQ by bolo, ale rozum este nie
vykasli na nu ak ti hovori, ze si sprosta, tak si to iste mysli o sebe a potrebuje si nejako dokazovat ze je to inak.. zavidi ti, to je jasne nenechaj sa znechutit...
a naviac, preco potrebujes druhym dokazovat aka si dobra? ved najdolezitejsie je, co si o sebe myslis ty a nie druhi.. vykasli sa na vsetkych..
vždy sa hovorí ako zhodiť kráľa z trónu... intrigy a intrigy... intrigána zhodíš jeho zbraňami dole. Málo pomôže pravda a fakty... to že ostatní to vidia...
vážne, sa chceš znížiť na jej úroveň a vyplácať to čo ti dáva rovnakou kartou?
@camilla No ked pri nej sa to neda.... rada by som si robila svoje, ale ona mi to nedovoli, a ignorovala by som to keby nehrala spinavymi zbranami tj klamstvom a td, inak by som si neprosila radu
@maestra dám ti radu, nevšímaj si ju. ja viem o čom hovoríš, tiež som mala zo začiatku taký problém na strednej, keď sa do mňa navážali a vadilo im, že nosím gumáky a na desiatu mám cesnak s mliekom, zrejme ich to bolelo, ale brala som to športovo. povedz si, že tá piča nestojí za tvoju pozornosť a proste za na jej hlúposti iba zasmej. určite je retardovaná alebo niečo podobné, toto normálni ľudia nerobia...
ja furt tvrdim ze vacsina ludi na svete su uplny kkti jebnuty a tak to aj je takze ser na nu aj na ostatnych , lebo oni asi vsetci spadaju pod kategoriu tych jebnutych ludi
sto raz omielane, sto raz pravda .. ukaz jej silu osobnosti tym, ze jej nazor, kritiku a podrazy oseries .. ja by som po nejakom jej vystupe asi ladovo dodala "to je vsetko co dokazes, no nic moja, zacalo to ist s tebou z kopca" a vsemozne jej dokazovala ako na mna nema dosah ... ak mas silny zaludok rob co ona, technika zrkadlenia otvori oci casto aj tupcom .. len nesklzni do role a nestan sa rovnakou ako ona, drzim palce
@maestra Tak počúvaj dievča, ja som tento problém mal celých 5 rokov na druhom stupni základky. A je to tu znova na strednej. Takých debilov sa nikdy nezbavíš! Jedno je isté, slovnú prestrelku nevyhráš, aj keby si ju svojou inteligenciu a slovnou zásobou vyhrala, oni budu mlieť furt dookola svoje, jedno a to isté. Oni musia pochopiť jedno, že ty sa im nedáš, pôjdeš si za svojím a hoci aj proti celej triede.
Zapamätaj si, od nich súcit nečakaj, nájdi si spojencov medzi niekým starším alebo učiteľmi.
Napr. minule do mňa jeden skočil a ja som ho chytil za golier a zrazu niečo zachrapčalo a zistilo sa, že som mu omylom roztrhol striebornú retiazku. Hned to povedali učiteľke. A jedna polovica triedy čo tam bola sa postavili na stranu toho debila, hoci na vlastné oči videli že začal on. A druhá polovica triedy čo pri tom nebola sa takisto postavili na jeho stranu, ale učiteľka vycítila, tú faloš a svinstvo a postavila sa na moju stranu.
Tak ešte raz, nesmieš sa im za žiadnych okolností poddať!!!
kazdopadne sa drz a nenechaj sa udupat ... ukaz jej , ze si osobnost a zacni nou byt hovorim z vlastnej skusenosti, cize to nie su reci do vetra a ver mi, zvladnes to ... a uz bude rokmi a pribudajucou sebaistotou len lepsie good luck
@semhamforas treba..dnešné decka sú strašne sprosté.. a za príklad maju ešte dementnejších rodičov.. a takým to trubkam treba ukázať čo si človek o nich myslí a ešte ich pekne zničiť ..
@zayl to si pis , urcite by bolo krasne sa na taky masaker pozerat, ale vyraba to vela bordelu , cize som za rovnako nehumanny cin, ale s mensimi nasledkami na okolity svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a inac
ja som dost ticha ale ked mi otvorene zacala nadavat(citi konkurenciu) tak ma to trosku nastvalo,
a ty dievca chces o co akoze bojovat?
zrejme je ,,slečna dokonalá" a to, že v jednej veci nie je dokonalá, ju vytáča
ale ber to tak: možno na ňu tlačia ,,dokonalí" rodičia a možno má OCD alebo je úzkostná či zamindrákovaná a to ju núti k tomu správaniu
alebo je to proste agresívna krava/diktátorka
Ale však jej sa to vráti. Keď bude od teba niečo potrebovať, povedz jej, že si má pomôcť sama
Ak máš v dedine nejakú partiu s ktorou chodíš von tak by ťa to vôbec nemalo trápiť.... ak chceš sa jej postaviť tak opetuj jej slovné útoky a nikdy neprejav slabosť...
a je to jasné........ona sa nezmení, lebo doma má možno peklo........hlavne ak sú to dáki veľkopodnikatelia, developeri či čo..........
skôr ju ľutuj..............asi máš lepší život.....a tak k nej aj pristupuj.......akokeby si ju ľutovala...buď pochopí, alebo ju trafí šľak
@drejka sranda na tom je ze to je skola pre trosku inteligentnejsie deti ako priemer, a sme na maturitnych urovniach a viac, cize IQ by bolo, ale rozum este nie
Potom je tu ešte možnosť, že by si jej dala stoličkou po hlave. To by ju asi tiež ukludnilo
a naviac, preco potrebujes druhym dokazovat aka si dobra? ved najdolezitejsie je, co si o sebe myslis ty a nie druhi.. vykasli sa na vsetkych..
vážne, sa chceš znížiť na jej úroveň a vyplácať to čo ti dáva rovnakou kartou?
Zapamätaj si, od nich súcit nečakaj, nájdi si spojencov medzi niekým starším alebo učiteľmi.
Napr. minule do mňa jeden skočil a ja som ho chytil za golier a zrazu niečo zachrapčalo a zistilo sa, že som mu omylom roztrhol striebornú retiazku. Hned to povedali učiteľke. A jedna polovica triedy čo tam bola sa postavili na stranu toho debila, hoci na vlastné oči videli že začal on. A druhá polovica triedy čo pri tom nebola sa takisto postavili na jeho stranu, ale učiteľka vycítila, tú faloš a svinstvo a postavila sa na moju stranu.
Tak ešte raz, nesmieš sa im za žiadnych okolností poddať!!!
@groza ona je triednej milacik, neda na nu dopustit, takze medzi profesormi asi nie , ale snad si dajak poradim
A kristusat, ono to sem nehodi len 2x, ako sa obcas stane, ale hned 3x...
@maestra Bezne tlcies sestru kovovou tycou?
YEAH... vracia sa mi zivot do zil ked nad tym rozmyslam
@althinka V jednoduchosti je krasa