predavaju u vas v meste triešť?...alebo ladovu drť ak chcete ....pretože ked som bola v michalovciach všetci na mna pozerali akoby som spadla z marsu a nemali sajnu o tom, co to vobec je / zmrazeny lad so sirupom - rozmixovaný / =P
fuuha...no ja som na tom zavisla pomaly...stale si davam =D hh ...no u nas je to v skoro kazdej cukrarni alebo zmrzlinarni ´D -...som si to nemyslela ze to tak neje wsade
ja s urobim doma teda mamina ale najlepie ked robi ze ovocie zo zahrady rozmixuxje nejake maliny ribezle a podobne kus cukru da da to do nadobky a hodii do maraznicky potom to je aka fanotka :d si vyskrabkujem
mne hovoria ze je to riedke ...newadiii ??....newadi =P ...no dnes sa ma opytal ze ci to chcem do pohara....akoze osm nepochopila trosku ....do coho by to chcel dat?? =D
mno byvam v dost krpatom meste ale u nas v cukrarni to robia a aj viac druhov tak neviem... ale dam si to radsej ako zmrzlinu, ked bolo tak teplo som to mal skoro kazdy den
@idea a co tak pivna triest, to poznas? to ked popijes viac piv tak sa tak roztriestis na zemi ze az
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@idea a co tak pivna triest, to poznas? to ked popijes viac piv tak sa tak roztriestis na zemi ze az