Zdravim....chcem sa spytat ake maju tieto veci ucinky....teda ja viem zhruba ale chcem ich vyskusat ale bojim sa tych ucinkov...ze to nezareaguje dobre... ze mi to nejak nesadne....pomohol by mi najma niekto kto to uz mal ze ake mal pocity a ako dlho trv
fuu no tak ak mas zly pocit, tak tripa by som ti asi neodporucala, je to taka nebezpecna poda, pokial nie si psychicky finovo naladeny. V podstate aj E moze mat opacny vplyv, ale rozhodne je menej dangerous v otazke zlych pocitov
no a povedzme ze si to dam vecer co je logicke....ako dlho trva kym budem zase f pohode?...ne ako kamoska prisla domov s rozsirenymi zrenicami a este s matkou riesila rozhovor to teda nie
Haaaaa... Nooo.. tak koliesko zalezi od druhu.. a od toho kolko si das.. a jaka si natura. tak z celeho mozes ficat aj celu noc.. aj z polky.. ale ani nemusis.. A trip.. Na prvy krat ti staci stvrtka.. hlavne si to nedavaj sama.. Vycihaj si den kedy bude slnecne a chod niekam do prirody.. kam nechodia ludia.. Stav ti bude trvat tak 6 hodin mozno dlhsie mozno menej zalezi podla toho aky to trip bude.. Nebudes mat halucinacie ale bude sa ti zdat vsetko take ine.. krasne atd.. Milujem tieto dve drogy.. i ked koleso som nemal uz 7 mesiacov.. ale tripa som daval posledne 4 tyzdne kazdy tyzden.
Noo a ucinkov sa bat nemusis, pri kolese, ak ho mas od overeneho zdroja, teda, ze je to naozaj koleso. sa ti nemoze stat ze by si z neho mala zle stavy alebo tak.
Iba v pripade ze by si bola velmi psychicky rozlozena, povedzdme ze by ti niekto zomrel alebo by si sa rozisla s frajerom alebo tak. Inak mozes ocakavat len najvacsiu radsot v zivote .
s kolesom ale pi dost tekutin - nealka, lebo mozes ist aj k zemi. inac riziko nicoho ineho nemas, akurat budes este nadrzana ako nikdy. niesom zena, ale mozem potvrdit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
E si poriadne uzijes!
ale pokial pojdes na trip maj pri sebe niekoho kto si ho neda...
Ucinok jedneho je 4 - 6 hodin, rozsirene zrenicky budu vidno asi tak max tych 6 - 8 hodin.
Ides na to
Iba v pripade ze by si bola velmi psychicky rozlozena, povedzdme ze by ti niekto zomrel alebo by si sa rozisla s frajerom alebo tak. Inak mozes ocakavat len najvacsiu radsot v zivote .