Holky, dá sa oholiť TAM DOLU bez toho žeby mi tam ostali červené bodky od holenia a zaroveň aby mi tam neostalo dačo čo na dotyk pripomína mužské strnisko? Veď to je na nervy robiť niečo také........
ja sa holím vždy proti smeru rastu a nikdy tam nemám tie kraviny inak dosť pomáha že keď ti to napr začne krvácať, tak to rýchlo osprchuj ladovou vodou a ono to nejak záhadne zmizne a budeš to mať jak babatko riťku
@sandy114 presne ja pouzivam tiez muzsky strojcek ..resp . ziletku su kvalitnejsie a nepodrazdia plet ...aaa vsak to je jasne ze sa este potom osprchujem predsa nebudem v "chlpatej" vode sa umyvat
neviem, ci bolo spomenute vyssie, lebo sa mi nechce vse citat, ale padlo tu uz viac dobrych rad. ale odporucam po oholeni oplachnut studenou vodou + hore uvedene.
a k teme:nejde o to ci sa holis proti smeru rastu chlpkov,ale podla mna skor ako casto sa holis.lebo ak sa budes holit kazdy druhy den,pokozka bude strasne podrazdena.viem to z vlastnej skusenosti takze menej holit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak žiletkou tak si proste musíš vymakať techniku
ale každému vyhovuje niečo iné
Podľa mňa je najdôležitejšie čo sa píše v @5
inak este mozem odporucit - muzske holiace strojceky, su omnoho kvalitnejsie ako tie zenske
alebo si ju nehol vobec, mozno narazis na takeho uchyla jak som ja, ktoremu sa to bude pacit
ALE TATO JE SUPER zase sa dozviem nieco nove zo zahadneho sveta žien
a k teme:nejde o to ci sa holis proti smeru rastu chlpkov,ale podla mna skor ako casto sa holis.lebo ak sa budes holit kazdy druhy den,pokozka bude strasne podrazdena.viem to z vlastnej skusenosti takze menej holit