Mám chlapca, ktorý ma dostal z najhoršieho, keď som to potrebovala.Je naozaj zlatý, milý, ale inak vagabund, fetuje a kurevník, aj keď sa už trochu polepšil. Dnes som bola vonku s jeho bývalým kamarátom, ten bol kedysi ako on ale polepšil sa úplne, a iskr
ide o to, co citis ty ci ti je s tym, s ktorym si dobre... potom uz iba zalezi na tvojich moralnych zasadach a na tom, ci sa chces dalej pozerat na to, ako sa chalan nici ...
mohla by si to sice skusit s jeho kamosom, ale aby si to neskornelutovala.. v kadzom pripade tazko ti moze poradit niekto oddtialto...
určite necítiš rovnaké city k obom naraz...ak toho prvého feťáka či čo to je zač miluješ,tak ho neopúšťaj...skús mu navrhnúŤ aby s tými svinstvami prestal, ak ťa teda miluje aj on a záleží mu na tebe...pod podmienkou že ak neprestane može sa váš vzťah skončiť...
povedzm mu nech sa da radsej na palenku a na drogy ktore nepatria medzi fet ...ked mas niekoho rada a ako pises vytiahol ta s toho najhorsieho tak sa na neho nevyjeb...a este s kamosom...co si pica/???...najdi si ineho ked uz tak ktoreho on nepozna ale kamosa podjebat s kamosom?>??..to je chore....ok vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Sama si si odpovedala... Neviem, myslim, ze by si ho mohla zmenit.
Ja som bola v podobnej situacii a vybrala som si toho druheho, noveho a bola to chyba.
Ale musis to zvazit sama..
suhlas.. vsetko si za mna povedala =D
mohla by si to sice skusit s jeho kamosom, ale aby si to neskornelutovala.. v kadzom pripade tazko ti moze poradit niekto oddtialto...
Zato, ze si aspon chces vybrat a netahas sa s obidvoma naraz