Takže začnem takto, chalan iboli by ste schopný podeliť sa o dieča s kamaratom rozdat si to v trojke?? A vy baby, akceptovali by ste, vedeli by ste si to rozdatť z dvomi naraz??
A druha otazka, baby, boli by ste schopné podeliť sa o hcalana
niikko, ja som si len tak tipol, ze asi nemas frajerku..? lebo potom by si sa na tu prvu otazku asi pozeral trochu inak. no nepoznam ta, len tak predpokladam
Kedze priatelku nemam tak trojka je v pohode a zaujimava skusenost Ale ak by to mala byt trojka ze baba + 2 chalani, tak by som zrejme toho chalana ukopala a pak si to s holkou rozdal klasicky
kua nemyslel som frajerku.... to by so man ija nedovoli... ja osm lev.. to by este chbalo aby som samca pustil do svojho reviru..... len tak na spas myslim...
Niikko: a cudujes sa? Ja by som sa o priatelku tiez nerad delil... Ale ak to je na baze "kamaratstva" alebo "sexbuddies" tak je to fajn skusenost a mozem len odporucit
Keby som nebola zadaná, neviem, možno by som to skúsila, určite však nie s niekým neznámym, skôr s nejakými kamošmi alebo tak. Pokiaľ som zadaná, neexistuje, ani v tom prípade, že by bol so mnou môj priateľ a ešte nejaký chalan, a už vôbec nie nejaké dievča
No vy ste riadny pokrytci, sebe doprajete a partnerke nie? Podla mna je to o dovere, ked je dovera, nieje nic zle dopriat si aj takuto rozkos. My sme to s priatelkou chceli skusit, ale nenasli sme zatial ziadneho volneho kandidata ani kandidatku. Samozrejme realnych priatelov sme vylucili hned na zaciatku, chceme len niekoho cudzieho. Predsa len, diskretnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tak ta ale obdivujem ze mas na to guraz s dalsim kamosom spolu vyrabat nejake dievca
Kedze priatelku nemam tak trojka je v pohode a zaujimava skusenost Ale ak by to mala byt trojka ze baba + 2 chalani, tak by som zrejme toho chalana ukopala a pak si to s holkou rozdal klasicky
o svoju babu by som sa s inym chalanom len tazko vedel podelit to by ma fest sralo ...
ale keby mala k tomu ist aj ina holka ?
co ja fem tak to by uz zalezalo od priatelky
ale keby som nemal zavesky tak preco neskusit ?
a podla mna trojka?je len zaciatok potom budete stet aj 4 atd viem o com hovoriim
situacia: mam priatela a chceme trojku:
1.ak by chcel babu urcite by som netahala kamosku to by som neprekusla. nejaka baba len tak na sex este ano.
2.ak by chcel chlapa do trojky a bol by to nejaky jeho kamos islo by o sympatie.
situacia: ak nemam priatela len milenca a chceme trojku:
to je uz jedno ak sa niekto sympaticky prida preco nie? je uz jedno ci holka alebo chlap co sa podari alebo na com sa dohodneme
situacia: ak nemam priatela ani milenca a chcem trojku: podam si inzerat
staci to ako odpoved dufam..
A plne s tebou suhlasim...
A co tak neco zorganizovat ??
Vtipkujem.
Ale s dvoma ženami hocikedy