@reym
namotaná 16tka?
tak si to uži. skôr či neskôr jej aj tak nejaký chalan dojebe sny a ideály, tak prečo nie radšej ty, než dáky neznámy kokot? veď ju máš tiež rád, tak to pre ňu sprav, a priznajme si, tebe to tiež nebude nepríjemné.
@reym pozri, v prvom rade: poznám minimálne dve baby, čo začali s chalanom chodiť v 16 a sú doteraz spolu - jedna akurát s priateľom kolauduje spoločný byt a druhá sa na Valentína zasnúbila. mnohé ďalšie kočky v mojom okolí mali v tom veku vzťah, ktorý vydržal minimálne 2 roky. nesúď ju podľa veku, ale podľa toho, ako sa správa.
za druhé, nemám rada, keď niekto začne riešiť, že pôjdem na vysokú a blbosti, máš čo stratiť? no nemáš. normálne sa prestaň chúďatkovať a hľadať výhovorky a skús to s ňou. prinajhoršom vám to nevyjde.
Uhm, v 19tich hladas perspektivu do buducnosti...vies kolko este takych dievcat pride? Sak neries, uzite si a ked to nevyjde tak pojdes dalej. Uz si jeden rozchod prezil, uz to nebude take zle. Uvedomis si ze kazdy je nahraditelny a bude to ok.
Ja by som to skusil, co ak je to tvoja posledna laska v zivote a ty ju chces zahodit, laska je dar, ked sa aj tebe paci, kde je problem, a nie su vsetky 16 pojasene, to si pis, tak nech sa zadari kamo.
sak mate rozdiel len 3 roky. to nic nieje.
podla mna jej povedz ze nato chces ist kusa pomalsie a uvidis co z toho vznikne. podla mna ked si rozumiete tak by si o tom s nou mohol pokecat a najst nejake rozumne riesenie nechapem com riesit problem naokolo ked mozes priamo s dotycnou
@reym
máš ju rád? je ti s ňou dobre? a jej zase s tebou?
tak proste kašli na obavy... ja som mala 15 on 17 medzi nami 130 km ale bolo nám spolu fajn tak sme to skúsili .. nevravím boli aj ťažké chvíle a krízi ale vieš čo??? sme stále spolu a je to už 6 rokov!!! od začiatku sme to brali vážne...... hlavne k nej buď úprimný povedz jej o všetkom aj to čo si napísal tu ... šaks a nikam ponáhľať nemusíte... a to že chceš ísť na výšku a budete spolu málo no čo ti pvoiem bude to ťažšie ale telefóny existujú fb, skype tiež.. jasné nieje to ako keď ste spolu vonku alebo pozeráte film ale aj to sa počíta... je to o úprimnosti a dôvere... a ak sa fakt ľúbite tak to zvládnete... ber to ako výzvu lebo vieš ako sa hovorí kto nič nerobí nič nepokazí.... radšej to skús aby si si niekedy nevyčítal že si si to nechal ujsť
držím prsty
@majqqqo jak keby sa život nedal užívať aj so vzťahom wtf
keď ti je s ňou dobre nerieš nič, buď s ňou. kým ti je s ňou lepšie ako bez nej nemáš čo stratiť, tri roky nie sú až taký rozdiel a nikdy envieš, či práve tento vzťah nebude ten na celý život, ja mám kamošku čo sa dala dokopy s frajerom keď mala 15, on mal 18, už su spolu 4 aj pol roka, a to on tiež odišiel na výšku preč, ona teraz maturuje a tiež sa chystá na výšku úplne inde, sú spolu len cez víkendy ale tak očividne sa ľúbia a stojí im to za to
@2 má pravdu. ak ju máš rad a citiš sa s nou dobre, tak čo riešiš? niektorí ľudia sú dosť vyspelí už aj v 16-tich. a to že pojdeš na vyšku nie je žiadny hendikep...
zbytočne riešiš, ži pre moment sakra ! prinajhoršom sa rozídete .. A nemáš čo stratiť ; a ak sa ti bude niečo motať v hlave , pomáha toto : "Včera sme boli spolu, zajtra nemusíme , ale dneska sme a nič iné neriešime." GL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
namotaná 16tka?
tak si to uži. skôr či neskôr jej aj tak nejaký chalan dojebe sny a ideály, tak prečo nie radšej ty, než dáky neznámy kokot? veď ju máš tiež rád, tak to pre ňu sprav, a priznajme si, tebe to tiež nebude nepríjemné.
za druhé, nemám rada, keď niekto začne riešiť, že pôjdem na vysokú a blbosti, máš čo stratiť? no nemáš. normálne sa prestaň chúďatkovať a hľadať výhovorky a skús to s ňou. prinajhoršom vám to nevyjde.
vztah na dialku je problematicky, hlavne v tomto veku. ako hovoris, pojdes na vysku, spoznas tam novych ludi, atd.
myslim ze ked jej teraz povies, ze sa na vztah necitis, bude to lepsie, ako keby si ju mal niekolko mesiacov vodit za nos.
podla mna jej povedz ze nato chces ist kusa pomalsie a uvidis co z toho vznikne. podla mna ked si rozumiete tak by si o tom s nou mohol pokecat a najst nejake rozumne riesenie nechapem com riesit problem naokolo ked mozes priamo s dotycnou
užívaj si život, omfg, máš 19
máš ju rád? je ti s ňou dobre? a jej zase s tebou?
tak proste kašli na obavy... ja som mala 15 on 17 medzi nami 130 km ale bolo nám spolu fajn tak sme to skúsili .. nevravím boli aj ťažké chvíle a krízi ale vieš čo??? sme stále spolu a je to už 6 rokov!!! od začiatku sme to brali vážne...... hlavne k nej buď úprimný povedz jej o všetkom aj to čo si napísal tu ... šaks a nikam ponáhľať nemusíte... a to že chceš ísť na výšku a budete spolu málo no čo ti pvoiem bude to ťažšie ale telefóny existujú fb, skype tiež.. jasné nieje to ako keď ste spolu vonku alebo pozeráte film ale aj to sa počíta... je to o úprimnosti a dôvere... a ak sa fakt ľúbite tak to zvládnete... ber to ako výzvu lebo vieš ako sa hovorí kto nič nerobí nič nepokazí.... radšej to skús aby si si niekedy nevyčítal že si si to nechal ujsť
držím prsty
keď ti je s ňou dobre nerieš nič, buď s ňou. kým ti je s ňou lepšie ako bez nej nemáš čo stratiť, tri roky nie sú až taký rozdiel a nikdy envieš, či práve tento vzťah nebude ten na celý život, ja mám kamošku čo sa dala dokopy s frajerom keď mala 15, on mal 18, už su spolu 4 aj pol roka, a to on tiež odišiel na výšku preč, ona teraz maturuje a tiež sa chystá na výšku úplne inde, sú spolu len cez víkendy ale tak očividne sa ľúbia a stojí im to za to
bez zien to nejde a s nimi uz vobec