Isto je horšie ak dieťa žije v nefunkčnej rodine, lebo je to dlhodobé, samozrejme, že dieťa zasiahne aj rozvod, ale podľa mňa sa s tým časom zmieri.
A radšej žiť s jedným a navštevovať druhého rodiča ako žiť v domácnosti, kde su neustále konflikty.
áno, deti najviac trpia nefunkčnou rodinou. keď sa rodičia rozvedú, zavládne pokoj, deti aj matka sa vyplačú, a postupne sa všetko vráti do starých koľají.
avšak ak je rodina nefunkčná, otec sa s mamou len háda, tak je to strašné :/
tu vidim ze nefunkcou rodinou viac no ja mam rozvedenych rodicov a dakto tu pisal ze casom to po rovode je dobre ja vravim nie vzdy je to casom dobre...a aj nafunkcna rodina sa casom napravit moze nemusi podla mna teda je to nahovno aj to aj to
neiwem aj aj ...ale asi skor nefunkcnou rodinou ..po rozwod esa samy rozhodnu ked budu... ja osobne by som sa uz asi newedela dockat kedy wypadnem z domu a budem zit wlastny ziwot
@19 no nie vzdy sa da, otom rozhoduje sud a vsade je nejak brane, ze radsej matke
zazil som nefukcnu rodinu, potom sa rozvadzali ale mam zomrela. Tam ide dost o vek dietata, cim mladsie dieta tym tahsia znasa rozvod a hlavne ak ma vztah s oboma rodicmi. A ta nefukcna rodina, zalezi ako nefunkcna niekedy to moze byt strasne a niekedy podla mna lepsie ako rozvod...
dala som tu už názor ze nefunkcnou rodinou...ale je to ais jedno pretoze dieta ak nema oboch rodicov ho to poznaci najviac...teda v tom veku ked vnima uz ..
nefunkčná rodina... a to viem o čom hovorím... a aj keď sa naši ešte aj po rozvode stále o niečo dohadujú (už som si asi aj zvykla : smiley: ) myslím že je to tak omnoho lepšie ako keby mali doma po sebe stále kričať.. aspoň si žijú každý svoj život keď už sa to inak vyriešiť nedá..
nefunkčná rodina... pred mesiacom som zažila rozvod rodičov a pomaly sa to hojí, no rany ostanú na srdci. Je to lepšie ako vždy počúvať hádky rodičov...
definujute mi prsoim funkcnu rodinu...
pozrite tie deti trpia vzdy ked sa rodicia zacnu hadat predstavte si situaciu kedy ostanu byvat pod jednou strechou aj porozvode horsi scenar si clovek nepredstavy to je peklo proste vzdy tym utrpia len deti ale obcas je to skor ako vyrezat nador na chvilku to zaboli a potom uz to je ok proste ka dvaja spolu nevydrzia rtak prosim ale preco do toh sakra tahaju deti ??? z takych pripadou je mi zle
Dakujem, za prispevky. Ja zatial poznam len to ako mozu po sebe vrieskat ale aj tak sa desim momentu ze by uz nasa rodina prestala byt rodinou... Hmm, a myslim, ze som uz aj dost stara na taketo zmyslanie, ale aj tak ma to desi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mno uz nebudem viac pisat,potom mam zasa jednu vetu na jeden koment
V každom pripade, moji rodicia su rozvedeni od mojich 6 rokov...
A radšej žiť s jedným a navštevovať druhého rodiča ako žiť v domácnosti, kde su neustále konflikty.
Myslím že po rozvode si každý vydýchne a ako tak sa to dá do normálu... po 2 rokoch by sa aj zišlo...
avšak ak je rodina nefunkčná, otec sa s mamou len háda, tak je to strašné :/
Ale nie, fakt myslím že je to tak lepšie, keždý si ide svoje, a je s tým rodičom s ktorým má lepší vzťah a ktorý mu dá do života viac.
zazil som nefukcnu rodinu, potom sa rozvadzali ale mam zomrela. Tam ide dost o vek dietata, cim mladsie dieta tym tahsia znasa rozvod a hlavne ak ma vztah s oboma rodicmi. A ta nefukcna rodina, zalezi ako nefunkcna niekedy to moze byt strasne a niekedy podla mna lepsie ako rozvod...
pozrite tie deti trpia vzdy ked sa rodicia zacnu hadat predstavte si situaciu kedy ostanu byvat pod jednou strechou aj porozvode horsi scenar si clovek nepredstavy to je peklo proste vzdy tym utrpia len deti ale obcas je to skor ako vyrezat nador na chvilku to zaboli a potom uz to je ok proste ka dvaja spolu nevydrzia rtak prosim ale preco do toh sakra tahaju deti ??? z takych pripadou je mi zle