Bojím sa veľmi neviem ale ktore z toho mozem oficialne oznacit s ludmi som vzdy v strese a drbe mi tak ze sa spravam jak retard aj ked ich uz dlho poznam tak asi hlavne to
ešte insektofóbia, ak sa to tak volá, vo všeobecnosti z toho, čo štípe, ale to je aj opodstatnené, keďže mám reakciu väčšiu než väčšina ľudí, aj 10 cm od komára
Akože neviem, či sa to ráta, je mi to trápne, ale úplne mám hrôzu zo zubárov
No a bojím sa búrok od detstva, pretože som žila v najväčšom dome v okolí a asi jediní sme mali na ňom bleskozvod, a fakt najhorší pocit na svete je pre mňa keď náš dom trafí blesk v detstve som to niekoľkokrát zažila a mám z toho naozaj hroznú traumu a nechcem to už nikdy zažiť
@passerine@12 tiez mam obrovsky strach zo zubarov a bleskov. Doma nie, ale ked som niekde v horách a začne búrka, tie hromy tam dunia obrovskou silou a ja viem, ze mam pred sebou este niekoľko hodinový vystup, tak mi stupne adrenalin neuveritelne.
vzdy som si myslel ze mam Klaustrofóbiu ale ked som isiel do toho tunela na magneticku rozonanciu tak mi to nebolo vôbec nijak neprijemne ale pohodicka.
Musofobia - strach z myší. Strašne veľa ľudí sa mi smeje, že ako sa môžem báť niečoho, čo sa oveľa viac bojí mňa, ale proste mám z nich traumu a len tak sa ich asi báť neprestanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No a bojím sa búrok od detstva, pretože som žila v najväčšom dome v okolí a asi jediní sme mali na ňom bleskozvod, a fakt najhorší pocit na svete je pre mňa keď náš dom trafí blesk v detstve som to niekoľkokrát zažila a mám z toho naozaj hroznú traumu a nechcem to už nikdy zažiť
zomrieť to asi nie, zas až tak alergická nie som, ale zvyknem mať potom aj jazvy, takže tam by som bola už asi súca na plastiku