neviem či som tým zrovna trpela, ale v ťažkom pubertálnom období (12-13 rokov), kedy som mala samovražedné myšlienky a pocit, že mi nikto nerozumie a ešte k tomu som aj na smrť nešťastné zamilovaná, som si občas krátila večery vyrezávanim si na ruky prepichnuté srdiečka a tak hanbím sa za to (ach)
Minulý rok (od konca júna do konca augusta) som mala také obdobie, že som takmer každý deň siahla po žiletke (nemohol za to žiaden štýl). Teraz sa občas u mňa vzbudí niečo také, čo ma láka, aby som to spravila znovu, ale zatiaľ sa držím. A poznám viacero takých ľudí.
Poznala a keď som videla tie ruky mala som dosť,spúšť nádavok,otázok najlepšie bolo na tom to,že mi povedala,že jej to robí veľmi dobre,že sa v tom vyžíva ... nedokážem to pochopiť.Si myslím,že takí ľudia nemajú čo to v hlave v poriadku ... (Nech mám akékoľvek problémy,ale ubližovať si ešte viac?svojmu telu?Mne samej?)
no jak tu citam, skusenosti su.....aj ja poznam...vela vela ludi...ale navonok nic neukazuju, ale ked vidite tie jazvy...nielen od ziletky....poznam babu, ktora si do ruky vypaluje normalne pluzgiere.....to je az moc chore...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A rozpoznať..hm, neviem, je to individuálne...
A tým pádom poznám emákov, takže áno poznám milion ľudí čo do seba jebú žiletky.
Ťažko definovať, lebo je to vec ktorá nezmizne zo dňa na deň, môžem pár rokov nemusím nič urobiť a potom zas.....