Príde mi to tak ako keby bolo ukončenie komunikácie niečo zlé, preto veľa ľudí odpíše hoci aj iba smajlíkom, len aby neukončili komunikáciu oni ale ty.
obcas to robim aj ja a to v nasledovnich pripadoch...1. chcem ukoncit diskusi, 2. neviem co na to napisat, 3. chcem vyjadrit nejaku emociu, napr smiech ,lutost .a podobne. a lepsie ako smajlom sa to nedaaa!. ....4. nemam rad, ked dam nejaky koment do blogu, a doticni mi miesto odpovede v tom blogu, napise TS na pomaly "100 riadkou". ....5 uz ma nic nenapada
ach jaj ,mne tak skoro kazdy odpisuje ....jednym slovkom ,alebo smajlom niekedy a ja vzdy vypisujem take dlhocizne slohy ale to sa uz asi nezmeni ,mam taky pocit ale tak cest vynimkam ,ktori sa potrapia nad odpisanim
To je mi luto, ze to tak niektori vnimate Ja som tak par krat odpisala tiez, ked uz k niecomu nemam viac so dodat, no suhlasim s tym, alebo tak podobne a chcem to nejakym sposobom vyjadrit a smajlik mi na to pride vhodny. Vnimam to presne ako uz bolo vyssie spomenute za ukoncenie konverzacie, ale az doteraz som na tom nevidela nic zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tiež nechápem aký to má význam, ale čo už.
@Newgeneration... viem, ešte som neodpísala, ale nestíham sorry.
@nicmanenapada
Pomsta bude sladká a mojaaa
Kristi a kto ti tak odpisuje?
fúúúú ale ja do toľko neviem počítať, tak sa radšej tvárim, že je to nula
Ale aj tak, na vetu typu "veď áno" sa toho moc nedá napísať Alebo ako poznamenala @strangelady ...
Alebo keď dajú smajlíka xD alebo aj v texte, ktorý smiešny nieje :/