Neviem ako Vám ľudkovia, ale mne sa moc nepaci nove prevedenie Tajnych Sprav. Nejak sa mi to nehodi k pôvodnému štýlu.A dokonca mi niektore spravy nechcelo otvoriť, ale to uz bude asi chyba môjho netu...Ale každopádne viac sa mi pacilo povodne prevedenie:
tak nazory sa budu vzdy roznit. navrhujem, abys a proste tito ludia, co maju ku vsetkemu blbe pripomienky nebrali nejak do uvahy. Kope ludi (napr. aj men) sa to paci a nebudeme kvoli tomu zakladat kopu tem o tom, ake su tie nove TSky super. Ludoms a vecne nieco nepaci,t akze aj keby sa to spravilo hocijak dobre, tak bude ludom vadit aj to,z e su prilis dokonale.
Podla mna tie TSky maju fajn prevedenie. Je sice pravda, ze teraz ked clovek precita TSku ide do fora a potom zas k TSkam tak to krici, ale kedze sa BIRDZ preraba po castiach, je to logicke. Takze treba si pockat ked sa konecne skompletizuje BIRDZ 2.0 a potom hodnotit.
Zamerne sa spustili TSky, a tento tyzden pribudne dalsia sekcia v novom dizajne, nie len kvoli tomu aby sa to prerabalo postupne, ale skor kvoli feedbacku... Lebo feedback je dolezity, a zamerne som to spustil po castiach, aby som cital nazory navstevnikov, ako keby hups cele zmenene a mozte si ist piskat
Fragile, nepochopil som to ze sa ti pacil povodny dizajn novych sprav, spravy mali len dva dizajny povodny a novy dizajn, ziaden dalsi dizajn nebol...
mne to celé blbne, ja už neviem čo sa mi s tými TS stalo, či to tak má byť alebo nie...
ke´d sa to zmenilo pred pár dňami, hneď som tam mala modrú tabuľku so správami, nálepkami a pod, tak ako to má byť.
teraz? na pol strany mám meganápis BIRDZ s bielym pozadím, potom sú tam odrážky ako na mojej webke a kým sa dostanem zas k tej peknej modrej tabuľke so správami, musím scrollovať až dolu dolu dolu. vôbec sa mi to nepáči a to teda fest! neviem či to tak má byť, ale ja to mám skutočne hrozné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Teraz sa predsa len este vychytavaju muchy.
Fragile, nepochopil som to ze sa ti pacil povodny dizajn novych sprav, spravy mali len dva dizajny povodny a novy dizajn, ziaden dalsi dizajn nebol...
a oznacovanie sprav ostalo.
ke´d sa to zmenilo pred pár dňami, hneď som tam mala modrú tabuľku so správami, nálepkami a pod, tak ako to má byť.
teraz? na pol strany mám meganápis BIRDZ s bielym pozadím, potom sú tam odrážky ako na mojej webke a kým sa dostanem zas k tej peknej modrej tabuľke so správami, musím scrollovať až dolu dolu dolu. vôbec sa mi to nepáči a to teda fest! neviem či to tak má byť, ale ja to mám skutočne hrozné.
asi toľko k novým TS.
Cez IE mi to ide ako má a v škole na Firefoxe mi to tiež funguje...
lebo ako dost to krici ked prechadzam z TS na ine sekcie...ale ked sa to prerobi bude to ok.... tak vela stastia... a trpezlivosti