antika Rim alebo Grecko..a samozrejme by som chcela byt bohata,nie ziaden otrok.. cely den sa len valat,klut pikle a popijat vino a aj to oblecenie sa mi paci
každá másvoje pre a proti a tak, ale ako som premýšľla i vikings predchvilkou, tak sa mi lubilo ako na to obdobie tam mali postavenie tie ženy a tak
a menšia som chcela vžiť v tom prostredí a roku ako anna zo zeleného domu .D čiže koniec a neskôr úrelom 19/20stor... akorát, po tej knihe, kde sa odhodlavala ísť k zubárovi, somsi to rozmyslela, lebo s mojou genetickou zubmnou výbavou by som tam zomrela na ohromné bolesti v 9 rokoch .D a ak nie tak zubarovi na stole s nožným pohonom .D
Hm tak ono ja by som chcel vyskúšať všetky obdobia ale tak najviac asi v 20. stor (1900 - 1950) Anglicku alebo USA neskutočne sa mi páči to obdobie až na tie vojny, a najlepšie niekde v tej vyššej spoločnosti.... No a renesančné Anglicko sa mi páči teda zlatý vek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nič lepšie doteraz nebolo
20.stor. USA
trošku skok ale komu to vadí
a menšia som chcela vžiť v tom prostredí a roku ako anna zo zeleného domu .D čiže koniec a neskôr úrelom 19/20stor... akorát, po tej knihe, kde sa odhodlavala ísť k zubárovi, somsi to rozmyslela, lebo s mojou genetickou zubmnou výbavou by som tam zomrela na ohromné bolesti v 9 rokoch .D a ak nie tak zubarovi na stole s nožným pohonom .D
alebo ak vládie a nutne pozemské, tak napr.
» en.wikipedia.org/wiki/Ashoka#As_...
novovek francúzsko
ideálne byť vo vyššej vrstve, poddanstvo sa malo kurva zle
alebo 50te roky USA