heeej!! táákže po prvé.. nie som zakomplexovaná baba a už vôbec sa neriadim názormi ľudmi z netu .. len som sa nudila a chcela som vediet nazory..to je tak vše .. a po drhéé..už nič
bože to je totálne..jedno...aj keď keby som na sebe videla,že som tučná..sukňu by som si neobliekla...ale to hovorím za seba...čo robia ostatní ma nezaujíma...
tučné dievča v čomkoľvek, okrem strašne obtiahnutých a strašne nízkych nohavíc, čo na nikom nevyzerajú dobre a takto ešte horšie ( a myslím, že to nie je také obmedzujúce )
A v akej sukni? Keď má niekto dvadsaťkilovú nadváhu a oblečie si obtiahnutú minisukňu, tak je to pochopiteľne neestetické (hoci minisukne neuznávam ako také) Ak má tá sukňa decentnú dĺžku, čo je na tom?
zalezalo by ako tucna..ci riadne ze az hroza, alebo len trochu oplacana..a celkovo ako by posobila, ako je stavana..ved aj chude baby mozu vyzerat v sukni hrozne ..
nemala som proti tomi nic, ale moja spluziacka, ktora nieje najchudsia zaala nosit uplne minisukne, co skoro ani sukne neboli a odvtedy sa mi to nepaci.
Ak chce niekto tucnejsi nosit sukne , prosim, ale nie take kratke. Je to skarene aj na chudych.
videla som také niečo že bolo jedno ,,pri sebe" dievča a vedla nej chudé dievča...to tlstejšie dievča malo sukňu že keby sa zohla tak by som jej videla až kdesi TAM a to druhé chudé dievča malo sukňu pod kolená
ale nič proti tomu keď sa jej to tak páči jej štýl
akože či tučné dievča je v sukni škaredšie ako v nohaviciach? myslím si, že je jedno, čo má na sebe oblečené, a vlastne mi je jedno ako vyzerá... pokiaľ je s ňou sranda a je milá a zábavná, tak nech má na sebe oblečené čokoľvek D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
okrem toho mam pocit, ze velky zadok v sukni vyzera lepsie ako velky zadok v nohaviciach
a zaleží na to čo je pre teba tučné dievča.....
dobrý strih sukne vie spraviť veľmi peknú postavu.
A vzdy mi boli sympaticki ludia, ktori vedeli tak zdravo nasierat okolie Takze ano preco nie.
Ak chce niekto tucnejsi nosit sukne , prosim, ale nie take kratke. Je to skarene aj na chudych.
tučné dievča a sukňa... lebo je tučné dievča a tučné dievča a sukňa a sukňa
ale nič proti tomu keď sa jej to tak páči jej štýl
a záleží aj od dĺžky sukne
akože či tučné dievča je v sukni škaredšie ako v nohaviciach? myslím si, že je jedno, čo má na sebe oblečené, a vlastne mi je jedno ako vyzerá... pokiaľ je s ňou sranda a je milá a zábavná, tak nech má na sebe oblečené čokoľvek D