hej, potom som kvôli tomu celý večer revala a predstavovala som si ako idem platiť pokutu a googlila som čo dostanem za útek od nehody ale nechala som im lístok za stieračom, ktorý aj zmizol ale nikto mi nevolal takže som to prežila
som sa štrajchla s vedľajším autom v úrovni zadného kolesa, znelo to oveľa horšie ako vyzeralo.. potom sme to doma pošúchali, pretreli lakom na škrabance a nikde nič
Asi áno, raz sme sa v práci z dlhej chvíle vozili elektromobilom iba tak, skúšali co dokaze a pri schádzaní schodov som zlomil nárazník
Zatial si to nikto nevšimol, takže pššt
To auto som mala jeden deň a parkovala do garáže. Mám ju však trošku na kopci, čiže som pridala viac plynu a nestihla už stočiť volant ked auto smerovalo do steny našťastie to odniesol iba povrch, čo dal tatko hned dokopy. Odvtedy ale v garáži neparkujem a spravila som si parkovisko pred domom
Podarilo sa. Ako som bezpecne parkoval na kraji parkoviska tak som sa nepozrel pri cuvani do praveho spatneho co by zachranilo situaciu a parkovacky som myslel, ze signalizuju kriky za mnou, ktore som zato videl dobre A parkovacie miesto tam uz nebolo... Dodavka ani skrabanec akurat mi vyssi blatnik otlacil trochu kufor .. z havarijnej vsetko vymenili, 1300 taka kravina .. 150 spoluucast :/
Do druheho auta nikdy, ale do kriku, stlpu a zeleznej zapory dost velakrat, cudujem sa ze nemam skody na aute, okrem skrabanceka. Kedze nie som dobra v parkovani, vzdy to robim opatrne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
som sa štrajchla s vedľajším autom v úrovni zadného kolesa, znelo to oveľa horšie ako vyzeralo.. potom sme to doma pošúchali, pretreli lakom na škrabance a nikde nič
A najhoršie je, že teraz tá korona u nás ešte len poriadne začína Ešte nikdy nebolo toľko chorých ako teraz a bude horšie...
Zatial si to nikto nevšimol, takže pššt
» ibb.co/zf52SFk...
A dennodenne sa s tým stretám...