Caute. Parkoval som na parkovisku pri tescu a niekto mi tukol auto a usiel. Zistil som to, ako som vychadzal z parkoviska (ale neriesil som to, ponahlal som sa do roboty a nebol som si isty, ci sa mi to stalo na parkovisku).....
V robote som premyslal a dosiel som ma to ze sa to muselo stat tam ma parkovisku. Co som sa pytal, musim to riesit ce policiu, tesco mi neukaze sam od seba zaznam z kamier. Ked to nahlasim na policii zajtra rano, nebude to problem? Viem, mal som to hlasit hned...
ono sa to stáva, že ťa to nenapadne, že niečo sa ti mohlo stať. keď to zbadas po čase, po dvoch dnoch... škrabance odreniny kdesi na narazniku a pod, možno na speťáku, človea to pekne vie naštvať. nezávidenia hodná situácia mne sa to tiež stalo. skoro ma šľak trafil ale kašlem na to,
@Vreskot000
No ja mam predny naraznik tak z jednej strany povoleny, utrhnuty, a hmlovka mi lezala na vozovke, spojena iba kablom ( plast utrhnuty). Zistil som to, ako som vychadzal z parkoviska, ako som pocul buchanie tej hlmovky o vozovku...
Polícia si kamerové záznamy spätne vyžiada, to nie je najmenší problém. Ako problém vidím to, že na 99% na tom zázname nebude čitateľná ŠPZ, takže polícia nebude schopná vinníka vypátrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Vopred vdaka za odpovede
No ja mam predny naraznik tak z jednej strany povoleny, utrhnuty, a hmlovka mi lezala na vozovke, spojena iba kablom ( plast utrhnuty). Zistil som to, ako som vychadzal z parkoviska, ako som pocul buchanie tej hlmovky o vozovku...