Mám, ale dávam tam len Anime gify/obrázky tak asi tu na Birdzi by to nikoho nezaujalo..
A tiež sa mi stáva, že sa neviem od neho odtrhnúť.. ale kvôli tomu že od kedy ho prerobili mi dakedy obrázky načítava fakt dlho. Ale chodím tam väčšinou len ak dopozerám nejaké Anime/film/seriál a bola v tom zaujímavá scéna tak tam idem pohľadať gif/obrázok tej scény a reblognúť ho
80 sledovačov
(mala som o troch viac, ale nejako to vzdali)
a nehodím to sem, ak by niekto veľmi chcel, nájde ma dosť ľahko, ale nemyslím si, že by to tu niekoho zaujímalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
chumaj.tumblr.com
a chcem už dizajnovať hh
» danas-kingdom.tumblr.com/...
A tiež sa mi stáva, že sa neviem od neho odtrhnúť.. ale kvôli tomu že od kedy ho prerobili mi dakedy obrázky načítava fakt dlho. Ale chodím tam väčšinou len ak dopozerám nejaké Anime/film/seriál a bola v tom zaujímavá scéna tak tam idem pohľadať gif/obrázok tej scény a reblognúť ho
ale mám ho, aj keď skoro nič tam nepostujem, občas si len otvorím nejaký blog čo sa mi páči :ehm:
(mala som o troch viac, ale nejako to vzdali)
a nehodím to sem, ak by niekto veľmi chcel, nájde ma dosť ľahko, ale nemyslím si, že by to tu niekoho zaujímalo
a mám ešte jeden ale s tým sa nedelím
nič zaujímavé. a už tam ani moc nechodím...
» pixie-masacra.tumblr.com/...