Kým to nemá 5 cm tak sa mi to aj páči Ale najviac sa mi také vyplnené aj so vzormi, alebo znakmi čo vyzerajú ako odznaky Ale keď v tom nieje diera asi to už nieje tunel :/
Tunely nie, ale všakovaké iné predmety áno.(od obyč. slimákov, cez tuhy z pier, špáratká, skrutky, ceruzky atď.) Ja si do ďúry ked ma napadne občas strčím tuhu, slimáke sa mi vkuse zlomia.
mala som 8 mm a v pere som mala piercing a aj v jazyku a teraz mam dve naušnice v jednej dierke takže mam tam ake 2 mm ale ja zato nemožem stratila som roztahovak ale moja kamoska ma 1 cm už
mne sa to pačii ...a som šoknutá tym ze sa to tolkym ludom hnusi .a raz si urcite dam slimaka lebo tunel ..niejaky mensi .. problem je len v tom, ze setra ma slimaka a mamka by druhy takyto ,,uder" uz asi neprezila ..a mne by to asi nepirstalo ..asi urcite ..lebo som taky tichy nesmely typ a obliekam s zvúčša elegantne
@anita162 ano D roztahovak som nosila od 10 rokov? a teraz v trinaske som di davala do jazyka a do pery ale vždy ma to omrzy a vyberem a potom zase prepichnem a zse !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a k veci, mne osobne sa to veľmi nepáči...
v uchu mám 6mm rozťahovák a to mi stačí
» www.facebook.com/pages/Diera-v-u...