Ahojte, toto leto idem s rodinou na dovolenku do Turecka do Antalye. No na viacerých recenziách písali, že je tam znečistené more, hlboké a že sú tam jamy. Niektorí písali, že úžasný vstup do mora tak teda neviem. My ideme konkrétne do hotela Miracle v o
V Antalyi som bol ale bol som ešte krpec, tak si to veľmi nepamätám. Viem, že fakt tam bolo špinavé more a všeobecne miestami dosť veľký bordel. Ak neznesiete fakt vysoké teploty (+40°C), tak radšej tam nechoďte.
my ideme do Lary tiež tohto roku, a more je tam fajn...záleží od hotela, koľko má hviezdičiek a pod. 4 a viac hviezdičkový hotel v Turecku si nemôže dovoliť mať škaredú pláž, inak by bol odpísaný. Takže pokiaľ sa v recenziách a v reklamných letákoch od hotela píše, že je tam dobrá pláž, tak je...ešte sa mi nestalo, že by bolo v Turecku niečo inak, ako sa píše. A to som tam už bola viackrát a na rôznych miestach. Takže klídek, budete mať super dovolenku
Ale inak jo, stáva sa, že vojdeš do vody, tri metre prejdeš a hlboká voda. Ale to je u každého iné, niekomu sa to páči niekomu nie. Ale dovolenku by vám to pokaziť nemalo
Ono pokiaľ to píšu ľudia v recenziách, tak niečo na tom pravdy možno bude. Ale je jasné, že niekomu sa páči to a inému to, takže nejako extra by som sa nebála A k špinavému moru.. Antalya je pomerne veľké mesto, chodí tam veľa dovolenkárov, čo má tiež istý vplyv na to. Tiež je to však také, že jednu sezónu môže byť špinavé, druhú nie. Hlavne sa teš a uži si to tam
minulý rok sme boli niekde presne pri Antalyi - jój strašne dobre tam je (more slané, v gatiach piesok) ..boli tam celý čas dosť veľké vlny, čiže bolo ťažké dostať sa do mora a plávala tam nejaká tráva(a niekde aj moje a ocove okuliare R.I.P.), dostávala som infarkty z toho, keď sa mi niečo dotklo nohy.. čo sa týka hĺbky..my sme mali piesok asi 3 metre(podľa prílivu), tam to bolo plytké a potom také veľké kamene pokryté machom - medzi ktorými boli samozrejme jamy ale už len ten mach vo mne vzbudzoval hrôzu, sorry ja sa toho strašne štítim... no a ďalej som už nedosahovala dno ..ale pláž tam bola krásne upravená, za more už oni nemôžu
ja si nepamätám či som bola v Antalyi alebo v Alanyiale Turecko je peckové!...dosť to tam žije hlavne v noci..aj keď je tam moc vlhko a dusno mne sa tam páčilo...aj more bolo fajne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov