plánujem organizovať túry (cez víkendy) v prijateľnom ranom čase, nejakú skupinku založím na ilfáčebúku, a možno tu sa tiež niekto nájde, kto by rád chodil a nemá s kým, alebo si myslí, že nemá kondičku a chcel by , tak sa môže prida
vcera @fxx pisal, ze birdz stretka uz asi z obavy pred kanibalizmom skoncia a tuto hned aky trik zatial to nik nenazval birdz stretkom, ale je jasne, ze ide o to!
počujte, je lepšie byť na jednom mieste, naozaj na tom ilfáče, hoci by ste sa registrovali len kvôli tomu, neznamená, že robíte niečo zlé (to platí aj pre sorayu), lebo potom musím zbierať maily a mne sa nechce, to sú pre mňa komplikácie momentálne a tu ja už nezvyknem chodiť často, teda kto naozaj chce chodiť na túry, či chodieva, zbierať zážitky, makať na svojom organizme, fyzicky i duševne, komunikovať s ľuďmi, a nekysnúť pri pc a neriešiť blbosti, aké sa riešia tu či inde, tak sa zaregistruje, pridá sa do skupiny, ktorú založím dozajtra, pridám tu ten link, a tam budú všetky informácie na jednom mieste pekne... a je to; určite budú aj Slanské vrchy, dobrá pripomienka, už dávno tam chcem ísť, a napríklad mortyš z prešova - tiež plánujem ísť znovu na šarišský hrad opekačka sa dá spraviť tam, čiže z prešova tiež by mohli niektorí sa pridať, tie túry sa budú týkať hlavne východu, aby neboli stále celodenné a pridrahé
a z vlastnej skúsenosti viem, že človek bez kondičky zvládne za deň viac než dvadsať km... tak na margo
už som to trošku upravila, niekto sa tam už pridal, tak sa teším, grínlajm, čo sa stalo? mne už všeličo a stále chodievam sama, ale už iba šľapať bicyklom na bankov a dole sa spúšťať 50 km za hodinu, čakám kedy to so mnou skončí na betóne.... ale nebezpečnô chodiť takto, nedobré je to i kvôli diviakom, ešte som ani jedného nestretla našťastie, už potom by som vôbec nikam nechodila
@zipporah nič také hrozné ale predsa je lepšie pre takého bojka ako ja chodiť s niekým hoci bude aj 20 metrov za mnou ale ten pocit že niesom sama a môžem si vychutnávať prírodu a nie sa stále otáčať a vidieť namiesto stromov zvieratá =D no a tiež som zablúdila do nejakej dediny na konci sveta..ale to bolo v pohode =D..nj, alebo iné milé zvieratká ..chcem síce zomrieť niekde v prírode ale ešte je skoro tak ich radšej nechcem zatiaľ veľmi stretávať =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale asi by som umrela pri tých väčších túrach
a z vlastnej skúsenosti viem, že človek bez kondičky zvládne za deň viac než dvadsať km... tak na margo
» www.facebook.com/pages/Turistika...