Tak by som sa chcela spýtať či dnešná mládež ešte navštevuje hory
A či patríte aj k nejakej turistickej osade , či chodíte na turistické osady a tak.. Rada by som vedela či ešte niečo také funguje a kde, pretože ked som sa ja zúčastňovala takých
ja do lesa chodím, s kamarátmi a tak, nemám pocit, žeby u nás niekde v blízkosti bola osada..... slovenský raj, tatra, sivec sú moje najčastejšie ciele
Unás v MT resp turci sa to posledné roky stáva populárnym u mladých ludí. Aspon medzi ludmi kde sa ja pohybujem (kedže my tu mame hory fakt že na dotyk )
túry som nikdy nemala rada, ale stanovačky v prírode a opekačky hej celkovo mám prírodu rada, len hlavne žiadny šport!! a mám alergie a slabé plúca skrz toho takže ja moc prechádzky keď všetko kvitne nie som..
Urcite ! Turistika aspon pre mna a priatelov v okoli znamena dost vela !
Kedze zijem na dedine tak je to pochopitelne ale viacero ludi aj z mesta chodi do hôr takze si myslim ze to nevymiera myslim ze to viac a viac narasta !
A naj trasa? tak Gaderska dolina je nadherna okolite fantasticke aj ked je zamracene ta priroda je genialna !
@lubacia@22 Popravde? Lenivost a fakt, ze nemam o nic menej lenivych ludi okolo seba. Nikoho, kto by proste zavelil a ideme - ale potrebovala by som ..
a kde máte tu trampskú osadu? JA som ta dúfala že ešte niečo také funguje ale neviem o ničo nablízku :/ Takže to vieš aj o všeliakých akciachčo sa chystajú? napríklad turistické pochody a podobne?
@flussica nó lenivosť je zlý kamarát aj mňa sem tam zastihne Ale na také menšie výlety do hôr sa dá nalákať aj partiu. A hlavne keby si tam potom spravíte trebárs nejaký piknik zaujímavý
Jééj modranka Takže tú homolu musíme niekedy dať alebo minimálne medvedie skaly to zvladnes aj ked si leniva Hm na ktoru zakladku si chodila v Modre..teda ak si chodila v modre co si myslim, ze asi ano
@flussica Vajco to je ktorá, tá novšia alebo staršia? Len tak zo zvedavosti ja som bola az jeden rok hihi na tej novej a som chcela vediet ze ake to tam je atd odvtedy čo som tam nebola
@flussica v Modre bývala asi niečo vyše dvoh rokov... čo som tam chodila iba do šklky a do prvého ročníka. do starej školy sme chodili vtedy iba na obedy na to nikdy nezabudnem
tak to už určite áno Povedz kamarátom ak nechcú ísť, že sa idete niekam perjsť alebo poprípadne previesť ked sa pôjde busom a potom už nebudú mať na výber ako ísť dalej a dalej s tebou
@lubacia Aha tak. Co, zazitky? Z obedov mam superne aj ja . Hlavne ohadzovanie jedlom, predbiehanie v radach a odkrutene solnicky (hadam sa chapeme - tie urcite vedu v rebricku vytrznosti, co sa mohli kedy komu podarit).
@flussica rozmýšlam, že tam normálnenenaápadne skočím niekedy pozreť :p hádam zo mňa neodkusnú..prinajhoršom ma vyženú. ale tá škola bola taká skvelá.. normálne mi vtedy bolo lúto, že som si vybrala tú novšiu
trampska osada ani v nicom podobnom niesom nijako zacleneny, rozmyslal som sice o kst, alebo nejakom turistickom spolku, ale nemam na to momentalne cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
najdlhšia túra asi (čo si pamätám) 30km
A turistika nie je len letnym sportom, taka zasnezena tura ma tiez nieco do seba
Ale nerozumiem celkom, co myslis pod slovom osada... akoze skupina, ci zdruzenie, ci nieco take? Neviem o tom...
a neviem co je turisticka osada
a mojim obľúbeným miestom na turistiku sú Roháče
Kedze zijem na dedine tak je to pochopitelne ale viacero ludi aj z mesta chodi do hôr takze si myslim ze to nevymiera myslim ze to viac a viac narasta !
A naj trasa? tak Gaderska dolina je nadherna okolite fantasticke aj ked je zamracene ta priroda je genialna !
ano nieťčo ako združenie turistov atd
a kde máte tu trampskú osadu? JA som ta dúfala že ešte niečo také funguje ale neviem o ničo nablízku :/ Takže to vieš aj o všeliakých akciachčo sa chystajú? napríklad turistické pochody a podobne?
No, Ty mas okolo seba inu partiu teda .
Kludne nekedy podme zlanarim eeste par ludi a hotovica Bolo by to iste zaujimave
Ale tak.. Z Modry som . Zo školy jazdievam dva dni z piatich "Trstínskym" autobusom .
Jééj modranka Takže tú homolu musíme niekedy dať alebo minimálne medvedie skaly to zvladnes aj ked si leniva Hm na ktoru zakladku si chodila v Modre..teda ak si chodila v modre co si myslim, ze asi ano
No nejak ta donutim tak aby a ti samej chcelo ist
No to som velmi zvedava . V lenivosti mam velmi pevnu volu .
samozrejme že chodim aj sam ale keď idem na viac ako 20km turu po neznamom terene, je lepsie mať parťaka
Teba tak baví tá lenivosť?
tak to už určite áno Povedz kamarátom ak nechcú ísť, že sa idete niekam perjsť alebo poprípadne previesť ked sa pôjde busom a potom už nebudú mať na výber ako ísť dalej a dalej s tebou
ale ziadna tramska osada ziadne hromadne pochody.
len tak s par kamaratmi
Nebavi (ach). Ale som v nej cez to vytrvala .
Uplne sa chápeme hihi
@lubacia pozeram ze ty si z trstina, cize tuto trasu mas kusok od seba : » zemiak42.wz.cz/vylet2a.htm...
a oblubene je to tazko, ale z kysuc asi : » zemiak42.wz.cz/vylet6.htm...
a z malej fatry » zemiak42.wz.cz/vylet4.htm...
a oblubene vacsinou nemam dane trasy, ale region
Tak tu trasu mám blízko..dakujem za návrh..tam som ymslím ešte nebola takto.. musím niekoho nahnať so mnou
A ktorý región máš tak v oblube?