podobne ako @3 ale s priatelkou chodievame na prechadzky do prirody, a v zime aj väcsinou do hor, tak tam si vzdy spravime aspon jednu taku mensiu turu, alebo tak
mam rada turistiku, ale dlho som nikde nebola, asi take 2 ci 3 mesiace, co som v Brne bola na nejakych kopcoch a lepsie s niekym, aby ma motivoval chodit lebo inak by som viac stala ako sla obcas ale zase ked idem sama a sa ,,rozbehnem" rozchodim tak mi to ide samo, len naspat sa mi nikdy nechce, dalej by som sla, ale naspat? to predsa poznam a radsej idem niekde kde nikoho nepoznam teda nikoho nestretnem aj ked sama sa potom bojim ake zviera tam vyskoci
S bratom, najčastejšie po Tríbeči, ale bol som aj v Tatrách, Manínskej tiesňave, dokonca som mal aj takú túru-od Handlovej do Nitry, cez Vtáčnik a Tríbeč....celkovo si myslím, že som toho pochodil dosť.
V prvom rade by som chodenie do prírody a turistiku nestavala k sebe takto synonimicky, pretože to, čo ja robím, sa turistikou nedá nazvať ani pri všetkej vôli, zato v prírode čas rada trávim špacírovaním sa niekoľko hodín denne s veľkou obľubou.
Rada chodím sama, resp. najradšej v rámci vychádzky so psom asi.
Také miesta napísať nedokážem, na to mám prejdeného straaaaašne málo z takých slávnejších, na aké sa Ty zrejme pýtaš a o neslávnych nik ani nechyruje, čiže..
Je mi jedno, či niekoho stretnem, alebo nie - ak stretnem, som rada, ak nie, viem byť tiež, ale zas.. akože celú Bratislavu by som asi niekde postretávať nechcela .
@ericca No my máme tiež lesopark. Ale tam nechodím práve z toho tvojho dôvodu (chodí tam moc ľudí). Ale ten les čo ja obľubujem tam chodí málo ľudí. Alebo keď tam idem ja tak tam skoro nikto nieje
chodievam si tu do hory, chodím rada sama, ale zase mám infarktové stavy zo srniek a zajacov.... ale ľudí v ňom moc nestretávam, buď raz za čas nejakého poľovníka alebo keď sa kravy vracajú z paše, tak toho týpka, čo ich vedie
rad idem s niekym, predsa je to iny pocit ako ist sam. ale ked mam chut niekam ist, da sa aj sam, ale to casto iba niekolko hodinova tura.
vzhladom k tomu, ze v posledne dobe nemam vela casu, tak som odkazany na male karpaty. ked je cas a peniaze, tak najma mala fatra, nizke tatry a slovensky raj.
turistiku milujem,a všetky veci s tým spojené najlepšie viacdňovky,spanie pod širákom,stany, útulne...večer ohník,gitarka,pohodička..mmm už aby som mala po skúškach...
Mám rada turistiku Celkom pravidelne chodím do Slovenského raja a najlepšie, keď sama, poprípade so psom, trochu zresetovať myšlienky. Minule som mala veselo, keď asi meter odo mňa stádo jeleňov a srniek, či čo to bolo. Som myslela, že ma hodí o strom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Snažím sa pobehať čo najviac toho, aj keď sa zvyknem vyhýbať Vysokým Tatrám, tam býva strašne veľa ľudí.
Osobne moja srdcovka sú Roháče..
A áno milujem prírodu. Chodím aj sám aj s niekým.
Kúsok od bytu mám dokonca taký ´´vlastný´´ lesík kde rád chodievam
Po minulé roky sme chodievali na Malú Fatru, keďže to máme najbližšie.
Tento rok by sme chceli ísť na Roháče alebo do Tatier uvidí sa
Tiež máme blízko lesopark, no chodí tam dosť ľudí.. A keď niekam chcem ísť, tak nie je s kým..
A na Roháčoch je veľmi pekne ..
Rada chodím sama, resp. najradšej v rámci vychádzky so psom asi.
Také miesta napísať nedokážem, na to mám prejdeného straaaaašne málo z takých slávnejších, na aké sa Ty zrejme pýtaš a o neslávnych nik ani nechyruje, čiže..
Je mi jedno, či niekoho stretnem, alebo nie - ak stretnem, som rada, ak nie, viem byť tiež, ale zas.. akože celú Bratislavu by som asi niekde postretávať nechcela .
A keď nemám s kým tak idem aj sám
hmmmm...
Kedy ako, vacsinou 2-3
rad chodim do prirody, turistiku priam milujem.
rad idem s niekym, predsa je to iny pocit ako ist sam. ale ked mam chut niekam ist, da sa aj sam, ale to casto iba niekolko hodinova tura.
vzhladom k tomu, ze v posledne dobe nemam vela casu, tak som odkazany na male karpaty. ked je cas a peniaze, tak najma mala fatra, nizke tatry a slovensky raj.