Neskutočnéééé túžim po jednom človeku..ale desnéééééééé.....som úplneee mešuge z neho.........mate aj vy?? takéééto pocity momentalnééé???..si z niekoho úplnee mimooo......úplnee šalieeem vieto čo myslíím ???????
a vratit sa k tebe.. podla toho ci z citoveho alebo sexualneho hladiska pretoze ... momentalen je to take divne stadium ze lubim jedneho, s ktorym som uz aj neico maal a zle to nebolo ale tuzim po kamaratovi... a je to obojstranne a tie sms stoja za to
@johnny89 nj toto ti zazlievat nemozem lebo chalani a baby maju rozdielne sposoby vyjadrovania tak je jasne ze chlapi tu moc asi neobstoja.. ved.. ak by toto pisal chlap tak ho povazujem za 100 pesrcentneho gaya ale u bab je to normalen tak nvm co picujes
@fxx omfg to ze mame odlisny styl vyjadrovania ako "pani tvorstva" je muslim celkom normalne a ak to nedokazes pochopit ... potom neviem o com tu debatujeme
@kissmeplease lol... yrejme som sa vyjadrila trochu inak ako som chcela aby to vyznelo ze... nie ale normalne, predstav si ze temu diskusie by napisal chalan. brala by si ho za normalneho heteraka ? ale normalne, chapes co tym chcem povedat ? to je tak jednoducho od prirody a chcela som len povedat ze ako si si mohla vsimnut chalani maju mensi "problem " s touto konverzaciou/diskusiou a to prave preto ako je pisana... pochopene ? ...
@ssnehulienka no možno aj chápem.. ale aj tak.. takýto typ písania aj tak nie je celkom v poriadku podobne ako _x_ThaKýThO_x_ Takých ľudí by som strieľala...
@ssnehulienka hej, chápem že baby sa vyjadrujú inak, a že keď prenesú svoje pocity do písmen vyznieva to komicky, ako aj táto diskusia
@sasi2680 hej, asi by sa dalo diskutovať na to, či má dakto také pocity, že neskutočne túži po druhom človeku keby sa to sformulovalo lepšie tak by to mohla byť fajn téma, ale takto iba ona napísala svoje city, ako keby chcela nech jej závidíme
@kissmeplease v tom mas pravdu ale zas proti gustu ziaden disputat... zas zober si to tak... mna to tiez vytaca ale mas to tak ako keby mne siel teraz dakto picovat ze pocuvma metal alebo co.. co ano nie je to to iste lebo pisanim prichadzas do kontaktu s ludmi ale v podstate podobne... pokial ta kniekto pise tak ignor a mas pass nie ,..
presne presne viem..ale ten moj clovek je daleko daleko odo mna a ta tuzba je tym este silnejsia a tazsie to je...bud rada ze toho tvojho cloveka mozes stretat a snaz sa aby si tu tuzbu naplnila
ty kokos! ty už nezakladaj ankety! chod sa mu vtierat, ved aj tak na to vyzeras...naco to sem pises?? si vyzadujes pozornost alebo co?? kokos toto je moc....
a teraz by som sa zastala tych co ti tu nadavaju, lebo ako ..ked otvorim anketu alebo diskusiu... a je to picovina uz aj viem ze to je urcite od teba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a nezabudni si dať facku!!
@ssnehulienka moc ťa to sere? Trapka
@sasi2680
@johnny89 teoreticky diskutovať by sa aj dalo, ale ten štýl akým to bolo napísané ma neskutočne odradil.. a pritom mám toho toľko na srdci
.. ty niesi mešuge, tebe hrabe a kvalitne
@sasi2680 hej, asi by sa dalo diskutovať na to, či má dakto také pocity, že neskutočne túži po druhom človeku keby sa to sformulovalo lepšie tak by to mohla byť fajn téma, ale takto iba ona napísala svoje city, ako keby chcela nech jej závidíme
@38 kurnik, prečo som prečítala že štica? :/
ja tužim po tomto
v mojom pripade to tak bolo.
a teraz by som sa zastala tych co ti tu nadavaju, lebo ako ..ked otvorim anketu alebo diskusiu... a je to picovina uz aj viem ze to je urcite od teba..
a 17 rocne dievca byyyyyyyyyyy uuuuuuuuuuuuuuuz nemalooooooooooo piiiiiiiisaaaaaaaaaaaaat akooooooooooooo prijeeeeeeebaaaaaneeeeeeeeeeeeee !