každé dva dni som cvičievala asi od 25.januára 09 na rodopede či čo to,na nom sa beží...postavím sa predvčerom na váhu a mám o dve kilá vac než som mala...Vyvalila som oči že to čo je volaké chybné nie?!Tak som sa na dig. váhu postavila ešte jeden krát a
prosim ta, taka drasticka dieta ti vobec nepomoze, akurat z teba bude anorekticka... cvicenie je najlepsi sposob chudnut...a ak to potrebujes, teda ak nesi spokojna so svojou postavou, tak vysledky budes vidiet na tele a ne na vahe...
citala som o tom dajaky clanok, proste svaly su tazsie nez tuk...ale po tych niekolkych dnoch to este urcite nebude tym...
aj mne to sem-tam taku prelietavu vahu ukazuje, zavisi to od toho, kam si vahu postavis a ako sa na nu postavis...
Rotopedom zrejme zvyšuješ množstvo svalovej hmoty a ako je staré známe, svaly sú ťažsie ako tuk... Tak asi tak k tomu rotopedu... : ) Myslím, že je dobré zohnať si nejako poradcu na cvičenie, aby ti poradil správne cviky na správne partie, aby si zhodila tuk, ale nenaberala nadbytočné svalstvo. A myslím, že na chudnutie na postave je dobré cvičenie, ale chudnutie na váhe, je dobrá nejaká tá diéta...
Takym to cvicenim sa zvysuje svalova hmosta nastehnach, cize vazis viac, ale nie si rozkysnuta... inak v tvojom veku nemusis vobec chudnut pokial nemas sto kil
to musis byt uz vazne zufala.....ked nejes...hmmm...kolko ti to asi tak vydrzi??....zajtra sa zacnes nadzgavat...a zas naberies tie dva kila....mozno aj viac....alebo ak vydrzis dlhsie nepapat....moze sa stat ze sa z teba stane anorekticka....vzdy je lepsie cvicenie....a cvicenim budes mat urcite krajsiu postavu
mňa na tomto svete nič netráápy..xD som tučnáá...Ja viem..xD ale vobec ma to netráápy iba trošku.. život je bestak kráátky..xD a že dieééty..xD ma podrž ..xD
xD ..xD ráno mám 46kg..xD a večer skoro 48..xD čo už ..ked mi chutí..xD ale idem začať zdravo žiť..xD nieže by som chudla..xD ale chcem zdravo žiť ..xD Mrkváá..xD budem žrať spolu so škrečkom..xD
ach jaj. svaly su tazsie ako tuky. cize ak chces vidiet vysledky nepozeraj na vahu ale na postavu a k tomu nezraniu to je jedna velka blbost, maximalne ublizis organimu a on ti to neskor vrati
ale nechapem co to sibe tymto dievcatam, najma tymto mladym...moja sestra je napriklad uplne chuda, ze podla mna by mohla pribrat aspon 5kil, no ona stale, ze musi schudnut...fakt to neviem pochopit, podla mna to uz hranici s chorym myslenim, teda nehranici, ono to uz chore myslenie presahuje...
toto nerob, jesť musíš...tým vôbec nič nevyriešiš, keď nebudeš jesť. A neznamená, že keď máš o dve kilá viac, tak si pribrala. Pekne cvič, uprav stravu a podobne, hlavne jedz! A daj tomu trochu viac času
musis vediet ako cvicit... ak chces pribrat, tak musis cvicit s vacsou zatazou a menej opakovaní, vtedy na váhe priberies, ale to len preto, lebo budes mat svaly, ktoré su tazsie ako tuk ... a ak chces schudnut, tak si nastav rotoped na nizku zataz a opakuj viackrát... aj ked by si mala zo zaciatku, nejake kilo-dve-tri pribrat, hlavne, ak si doteraz necvicila, ale potom zacnes chudnut.. a okrem toho, ak mas svalovu hmotu, uz to ti pomaha spalovat tuk ... och, ake dobre je mat brata posadnuteho cvicenim
Mno takže... máš 14, telo vo vývoji takže by si NEMALA robiť hlúposti ako chudnutie, a nehovorím ešte o nejedení... Zbytočne si dojebeš organizmus a budeš v neskoršom veku len priberať a ľutovať že si v 14tke bola hlúpa!! :/
ked nebudes jest par dni.. a potom sa najes..... len priberies.....
pravidelne vyvazena strava a spravne cvicenie ti pomoze...
a inac svalove bunky su niekolkonasobne tazsie ako tukove....
cize si mozes vybrat ci chudnes alebo si tvarujes postavu xP
pomaha behanie rit ti opadne za mesiac to uz vidno...ale behat ako behat musi sa ti aj spotit,...citala som ze telo treba 20 minut intenzivne zahrievat kym zacne spalovat...takze nic take ze pobezim okolo baraku...najlepsie su fitka tam mas aj trenera...a co s tou vahou si necitala ze lepsi kamarat je meter?...nemozes 2 tyzdne cvicit a cakat ze vaha bude kricat juhuuu schudla siii...citam ze od 25 - 5 to je fakt malo aby si zacinala vravet o tom co ti vyhovuje viac ci dieta alebo cvik..a tiez ta dieta..no skus sa vysrat a mas tiez o kilo menej...neskusaj diety iba zaspis na hodine
to, že si pribrala, záležalo po cvičení na tom, že sa ti vytvorili svaly a tie sú predsa ťažšie ako samotný tuk. dievča, uvažuj! chceš sa stať anorektičkou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
citala som o tom dajaky clanok, proste svaly su tazsie nez tuk...ale po tych niekolkych dnoch to este urcite nebude tym...
aj mne to sem-tam taku prelietavu vahu ukazuje, zavisi to od toho, kam si vahu postavis a ako sa na nu postavis...
Skus sa vazit rano.. to mas stale aspon o dve kila menej ako vecer
xD ..xD ráno mám 46kg..xD a večer skoro 48..xD čo už ..ked mi chutí..xD ale idem začať zdravo žiť..xD nieže by som chudla..xD ale chcem zdravo žiť ..xD Mrkváá..xD budem žrať spolu so škrečkom..xD
hm, jasne ty si strasne tucna...165 cm a 45kg, to si fakt strasne tucna...
pravidelne vyvazena strava a spravne cvicenie ti pomoze...
a inac svalove bunky su niekolkonasobne tazsie ako tukove....
cize si mozes vybrat ci chudnes alebo si tvarujes postavu xP
rotoped ti pomoze tak na milu jarmilu ked chces schudnut-akoze vyzerat dobre, cvci nejake cviky na celu postavu-odporucam KALANETIKU...
pretoze sak nikto nechodi po svete s vahou napisanou na cele...
a skus sa naucit jest..nejaku pravidelnost..take nieco ako, ze ranajky-vela jedla, desiata, obed..potom na olovrant menej a na veceru uplne malo...
a ziaden stress
kks..ja toto fakt už nechápem