Strašne ma to ničí. Už 2 rok "som zbláznená" do jedného chalana. Nie naozaj, iba ma ovláda ľudská túžba k nemu. Keď si nepíšeme, tak časom zabudnem na to ale potom si zas píšeme alebo do mňa štuchne vonku, keď sa stretneme a ja som z toho zase vykoľajená.
súhlasím s poslednou vetou ktorú spomenul @karlotiskot
akože za dva roky si nemala šancu sa s ním poriadne porozprávať? ptm ten vzťah chceš na čom vybudovať? na šťuchnutí? konverzácia je začiatok
To baby nerobia? ja som chalana ktory sa mi paci viac krat pozvala von.. a zatial vsetci to brali uplne v pohode. fakt sprav nieco alebo na to cele kakaj proste
@spacebound A čo keď to baby nerobia? To je hlúpy argument, podľa mňa každý chalan by sa tešil ak by ho baba niekam zavolala. Keď s ním chceš byť tak mu to povedz, alebo keď ti je to trápne tak otvorene stráv chvíľu vymýšľaním spôsobu ako mu naznačiť čo chceš tak aby to pochopil aj idiot! Čudovala by si sa aké zámienky sa dajú niekedy vytvoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
akože za dva roky si nemala šancu sa s ním poriadne porozprávať? ptm ten vzťah chceš na čom vybudovať? na šťuchnutí? konverzácia je začiatok