odstrel sa a už ťa nebude trápiť nič muhahahahaha čím si staršia tým skôr zomrieš. a možno ťa zrazí auto, tak čo... buď rada že si a nefrfli do čerta. komplexanti zakomplexovaní prekomplexovaní. takéto blbosti trápia ľudí.
budeš staršia do boha! rokmi zostarneš. tak nehovor o tom, akoby si túžila po päťsto miliardovom ostrove, alebo ceste na Gejzír. Kriste!
ja už som prepásol tie najkrajšie časy života. Bez starostí. Čože je to základka ...
A teraz keď už som dospelý tak sa snažím užiť si naposledy mladosť a som riadne pošahaný človek. Ale to je v poriadku, taký budem vždy . Len teraz je to veľmi výrazné.
si decko, tak sa tak kludne aj spravaj, uzi si to... na co by si preboha chcela dospiet lol? aj keby sa chovas neviem ako dospelo tak pre "dospelakov" budes stale len decko, tak to proste len vyuzi
Pozri, táto reakcia je pochopiteľná. Ale! Týmto si zo seba zase urobila decko, ktoré sa potrebuje niekde vyplakať, keď sa mu krivdí. Podobnými reakciami prispievaš k tomu, aby sa všetko v tvojom živote len zhoršovalo. Keď to na teba ide, zhlboka sa nadýchni a podrž v sebe tieto výbuchy. Hľadaj cestu, ako zostávať čo najkľudnejšia a najvyrovnanejšia, snaž sa ukázať zodpovednosť a ľudia ťa budú mať za vyspelejšiu. Takto pôsobíš ako ďalšie dieťa, čo strašne chce nezávislosť a ostatné veci (ako tá zodpovednosť) mu nie sú vlastné.
A mimochodom, neznášam klišovitú vetu "Však ešte dojdeš do veku, kedy budeš chcieť byť dieťa"
Ja som presný opak aj keď to nedávam na javo chcem byť tým deckom čo má problém ako sa bude v školke hrať aký veľký je vtedy problém donútiť dieťa spať,aké detské , ,hádky´´ vznikajú a vtedy keďsme vymýšlali blbosti a skoro všetko nám prešlo lebo sme boli deti dnes už to tak nie je
skus par dni nespat, to ta ostari aspon od dva-tri roky, alebo vela pit, fajcit, vela kavy - co len chces, ale nie robim si srandu, myslim ze to nieje problem
Tiež som taký Viem to aj teraz osamostatňujem sa aj keď ešte študujem a viem že o pár rokov mi to bude chýbať rovnako ako mi chýbajú tie časy keď som mal 14
14 ?? Panebože ja sa pri tebe cítim ako dôchodca. Ja mám teraz 21 a mám robotu, manželku + školu. Keď som mal 14 tak som väčšinu času trávil na pive a tak...proste som si užíval kým sa len dalo, neboj príde stredná, vysoká...do toho možno frajer, ten pocit ťa hneď prejde.
Ajajaaaj.. ja som rada že som decko a nechcem byť dospelá a zodpovedná! nechcem.. večné dieťa, ach.. už teraz viem, že mi to bude chýbať..
takže skús sa na to pozrieť z iného uhlu.. byť dieťaťom je niečo neuveriteľné.. a tá "voľnosť" ti za to nestojí, aby si sa teraz rozčulovala nad tým, že už chceš riešiť veci sama za seba..
nepoviem ti žiadne múdre rady ale každopádne, by som rada mala zasa 14 a mať tak možnosť ešte raz začať existovať, tak nefňukaj a uvažuj, a nezávislá môžeš byť adekvátne asi tak o 12 rokov, to treba jednoducho vydržať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
2) Si decko, máš 14
3) Správaj sa tak, aby z Teba decko robiť nemuseli a je to.
fakt
Ale suhlasím s @malapohroma
A čo myslíš tý čo maju teraz 18,20 a pod. že kedysi nemaly 12,14,16 ?
Ale je možné, že mi to len potvrdí
budeš staršia do boha! rokmi zostarneš. tak nehovor o tom, akoby si túžila po päťsto miliardovom ostrove, alebo ceste na Gejzír. Kriste!
A teraz cítim pohoršene, ak tak nespravia
Tak si zbal veci, choď bývať do svojho bytu, ktotý si budeš platiť. A začni chodiť do práce.
Stále nechceš byť decko?
ja už som prepásol tie najkrajšie časy života. Bez starostí. Čože je to základka ...
A teraz keď už som dospelý tak sa snažím užiť si naposledy mladosť a som riadne pošahaný človek. Ale to je v poriadku, taký budem vždy . Len teraz je to veľmi výrazné.
mayo o tom vie svoje...
@mayo sex, drogy a rock´n´roll ... tak je , nie ?
A mimochodom, neznášam klišovitú vetu "Však ešte dojdeš do veku, kedy budeš chcieť byť dieťa"
Mne nevadí byť deckom Ja si to užívam a robím blbosti a budem ich robiť aj potom.. Ja nechcem vyrásť....
je to super vek..
Vieš koľko dospelých by si to s tebou rado vymenilo?
Takto nemáš skoro žiadne starosti, tak si to užívaj, ak budeš dospelá, budeš mať kopu povinností a problémov, ver, že teraz to máš určite lepšie.
V dospelosti si človek môže málokedy užiť, lebo neustále musí riešiť nejaký problém.
takže skús sa na to pozrieť z iného uhlu.. byť dieťaťom je niečo neuveriteľné.. a tá "voľnosť" ti za to nestojí, aby si sa teraz rozčulovala nad tým, že už chceš riešiť veci sama za seba..
A co takto uvedomit si, ze SI DECKO a nemala by si zo seba robit dospelu slecnu?
nie je zlé zostať (rešpektovaným) deckom navždy.
nepoviem ti žiadne múdre rady ale každopádne, by som rada mala zasa 14 a mať tak možnosť ešte raz začať existovať, tak nefňukaj a uvažuj, a nezávislá môžeš byť adekvátne asi tak o 12 rokov, to treba jednoducho vydržať..
Potom zas keď budeš staršia budeš chcieť byť mladá, je to tak vždy ale fakt kašli na to Každy si tým prešiel budeš musieť aj ty
Pravdivé dufam že si to prečítal každý čo už nechce byť decko