Mne sa na JOJ hrozne nepaci ten nazov. Bola som proti tomu nazvu na zaciatku a som proti nemu stale. Podla mna je to nechutne nazvat televiziu ze JOJ. A este ked si oni tomu hovoria JOJ-ka, tak to uz mi je vazne zle potom. Ja viem ze nazov je len nazov, ale konkretne tento mi velmi vadi.
ani jedna, a nepovedala by som ze markiza ma co viac ponknut, nnejde o to, ze ziska licenciu na trilogiu pana prstenov, a jojka na daky beckovy film, na oboch staniciach uz aj tak nic nesledujem, stacilo mi vidiet napriklad tu priblbu relaciu neviem ak osa vola, co chodi po televiznych novinach, reflex, presne, a tato relacia poukazuje na to, aka je markiza spinavym programom, zdzubanym, trapnym, primitvnym typicky slovackym na zdebilnenie, poplacme si priatelia nad osudmi tragickymi a potesme sa co ma nove celebrita...urcite by som viac napisala, ale fakticky nemam zajem ani sledovat ich
Zipporah: Presne, tiez nemam rada Reflex. A tiez (niekde som to tu uz aj spominala) ze kedysi davali po spravach vzdy nejaky sitcom na Markize. Som sa aspon mala na co cely den tesit, ked som bola doma A toto mi vazne dost chyba ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A z tych dvoch, ked je nejaky dobry film, tak mi to je jedno, načom to je. Ale moc telku nepozeram.
Nazov JOJ vymyslel niekto z TV NOVY, asi v tom case riaditel p. ZELEZNY a pacilo sa mu to vraj preto, ze tu NA SLOVENSKU sa to casto hovori.
Podla mna to je aj tak trosku kvoli tomu, ze ked sa povie JOJ-KA je to skoro ako DVOJKA, alebo TROJKA. Tak mozno aj preto nazov JOJ.
A co spravodajstvo?
Nejako si ho MARKIZA rozsirila a od 2.2.2008 to urobi aj JOJ.