Chcem sa spýtať tích čo sa vyznajú (aj čo sa nevyznajú) či je veľký rozdiel v tvarohu hrudkovitom a v tom tvarohu odtučnenom... lebo ja raňajkujem a večeriam po posilke ten tvaroh odtučnený a kamoš do mňa rýpal, že ten mi (s prepáčením) hovno pomôže... ta
@9 nie je úplne pravda. Tvaroh je dobrý aj počas dňa ak nemá pravidelný prísun bielkovín počas celého dňa tak tvaroh ho bude zásobovať. Hen to je mýtus
A k pôvodnej otázke. Máš to v podstate jedno. Oba tvarohy obsahujú ten istý typ bielkovín a nebude tam ani žiaden veľký rozdiel v obsahu bielkovín. Čiže to máš v podstate jedno. Akurát ten polotučný má menej tuku a teda menej tuku naberáš aj na seba. Čo je dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A k pôvodnej otázke. Máš to v podstate jedno. Oba tvarohy obsahujú ten istý typ bielkovín a nebude tam ani žiaden veľký rozdiel v obsahu bielkovín. Čiže to máš v podstate jedno. Akurát ten polotučný má menej tuku a teda menej tuku naberáš aj na seba. Čo je dobré.