Raz v noci po kolese.. V strede spánku, možno po troch hodinách som sa zobudila a.. neviem, nedokážem to popísať Proste realita skĺbená s niečim nereálnym, všetko sa tááák zvláštne vlnilo.. A ten pocit..
moj naj zazitok bolo, ked som pocuval Olafura Arnaldsa a Chemical Brothers, to co som videl.. krasa.. nebudem sa snazit to ani popisovat pretoze sa to neda
po hubach. Tazko sa to popisuje, ale tie 3 hodiny boli asi najlepsie v mojom zivote. Park Anicka v KE, tam sa to vsetko odohravalo. Tie oblaky na dosah ruky, tvare co z tych oblakov na mna rozpravali. Ta dokonala mozaika. Proste tie oblaky boli strasne silny zazitok. MEsacne svetlo co padalo pomedzi stromy robilo uplne taku brutalnu atmosferu. Tancujuce psy. (tie psy tancovali naozaj, dake dievcata tam nacvicovali s nimi dake regeneracne cvicenia.) A este vybuch dakeho kopca. JE tam vidiet taky kopec, na ktorom je daka vyhladna. A pred nasimi ocami vybuchol ako sopka, doteraz si pamatam ten pocit na nohach ked som utekal po lave a mne odpadavali kusky topanok z noh. A ten smrad spalenej gumy. Odporucam x)
btw. k tym oblakom. Boli sme asi piati, a isiel s nami chalanisko co nam to doniesol, ale bol cisty. Koli tomu aby daval pozor. A ked som lezal na trave, a pozeral na tie oblaky, on lezal vedla mna. Vypraval som mu o tych oblakoch, a on ze : Krasne su, vsak ? Ja to poznam. POtom sa postavil, a ako isiel prec, povedal : Inak Ado, je bezoblacna obloha.
Tiež by som chcela vedieť To bolo niečo také.. úplne iné, proste vôbec nie kolesové stavy a až po pár hodinách spania, tiež tomu nechápem.. Nuž, stáva sa - možno kombinácia s inými omamnými látkami..
minule (nieje to moc zabavne) sme isli vecer po ceste na aute (samozrejme nemame kocar ako v stredoveku) a pozeram ze nejaky pes stoji uprostred cesty a ja ze stooooj =D a otec zastal a ze co je ? a som zistil ze sa mi iba zdalo
nieje to halucinacia, len taky mensi namotavak z travy... ale dost sa smejem na tom po case... isli sme na aute styria, alebo piati riadne zhuleni... a ako su pri ceste kanaly s poklopmi... tak sme po jednom presli... auto trochu nadskocilo a presne v tom momente niekde na okoli zastekal pes... prve co ma napadlo... Ty si presiel psa? vsetci po sebe kukame jak kokoti, ci ho vazne presiel... nakoniec sme zistili, ze sme nic nepresli a pokracovali sme v jazde 8)
keď som šoférovala na hríbikoch (na lúke či čo to bolo) tak to bola iná haluz, našťastie bez halucinácii inak hralo nám rádio Lumen, odvtedy to volám tam ježišova zem heh
ale na Pohode to bolo geniálne, farebná obloha úplne, všetko bolo nádherné a tiež som mala pocit, že je to nadosah ruky
na uprisingu - litrik ginu, mrte dymu a mrte hribov - trip v prostriedku davu plneho postav ako z avatara, akurat boli vsetci sedej farby a bozkavali sa a milovali okolo mna - cca 4 hodiny takyto stav, medzitym strasne namotavky na hudbu a na to, ze to podomnou nieje blato ale vlastne slapeme po vodnej hladine
uuf, cestovsanie v case a priestore,sin city, leteli sme na orlovi do ,,nikam,, zasekli sme sa v priestore,mala som deja vu z deja vu,zasekla som sa v casovej slucke,bola v nekonecne, vakuu, visel nadomnou damoklov mec,implozia, rozpadala som sa,horela, rozpravals om sa s bohom, bola v kozme, mala morsku nemoc a grcala do kyblika pri postely... videli sme umierat bambiho, tancovat pupavy, bola som vo fimo svete, videla som komixovo,macka pombera...a tak. kazdy vylet bol strasidelny a po poslednok bad tripe kde som prsila vsetkcyh bohov nech zaspim alebo si jebnem hlavu o stenu sa salvii a x4 vyhybam
ale kazdy vylet bol aj v niecom dobry,ked sme sa vela bavili o bohu a byti...boli kreativne...alebo ked som nedokazala uverit kde sa nachadzam....produktivne obdobie
videla som krtka.... záživné že? ....nejaké jeby mi to nerobí... to skor by som si chcela dať 5 tabletiek zodaku ma sa davať jedna polka na deň a jedna kamoška si ich dala 5...a mala iné stavy...same zajace jej behali z raketkami po byte...to skor
@michelangelo liek ako liek ja somt o dívala a nebola tam len ospalost...napr. aj zväčšenie zreníc, zmetenosť, bolesť hlavy....a každý človek je iný,,,,
@n0win0u Spomínali ste nejaké koleso ?? .. Čo to je ? ...
Ja som z hubiek nemala až také .. iba nekonečný smiech a trochu paranoja .. no ale mňa bere brutálne rajský plyn .. ľudia sa z toho smejú a ja som na 30 sekúnd cca odpečená maximálne .. raz som zrazu sedela pod vianočným stromčekom, alebo som bola na kare/svadbe mojej tety (ktorá už zomrela ), ale vtedy tam bola živá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moj naj zazitok bolo, ked som pocuval Olafura Arnaldsa a Chemical Brothers, to co som videl.. krasa.. nebudem sa snazit to ani popisovat pretoze sa to neda
všetci ma hryzú a chcú ma zjesť! vtedy som sa fakt bála
kamarát je zajačik, skacká predo mnou so slovami ,,hop hop"
Tiež by som chcela vedieť To bolo niečo také.. úplne iné, proste vôbec nie kolesové stavy a až po pár hodinách spania, tiež tomu nechápem.. Nuž, stáva sa - možno kombinácia s inými omamnými látkami..
ale na Pohode to bolo geniálne, farebná obloha úplne, všetko bolo nádherné a tiež som mala pocit, že je to nadosah ruky
A k teme hmm, nepoviem
Ja som z hubiek nemala až také .. iba nekonečný smiech a trochu paranoja .. no ale mňa bere brutálne rajský plyn .. ľudia sa z toho smejú a ja som na 30 sekúnd cca odpečená maximálne .. raz som zrazu sedela pod vianočným stromčekom, alebo som bola na kare/svadbe mojej tety (ktorá už zomrela ), ale vtedy tam bola živá...
podľa mňa sú dojazdy pri ktorých nevieš zaspať vôbec horšie. Ani sa o to pokúšať.
pal do riti