@staphylococcus dakujem spoluziacka na vyske to spominala, ale sama nevedela naisto myslim - alebo ak ano, tak znela natolko nepresvedcivo, ze sme to uzavreli ako nekonkluzivne
nevedeli sme, ci to je toto na pomedzi, alebo ci je to este menej ako namakko - ze este aj cast bielka je riedka
Neviem, viac ma bavi varit veci, s ktorymi treba pocas varenia nieco robit. Dochucovat, miesat, postupne pridavat ingrediencie, veci ako vajcia a ryza su nekompatibilne s mojou poruchou pozornosti, lebo medzi bodom, ked ich postavim na sporak a tym, ked by som ich mala odstavit 25x zabudnem, ze existuju.
@pupinkavec ze sa da do takej lahucko vriacej vody rozbite - vari sa bez skrupiny, ale cielom je, aby si viac-menej zachovalo tvar a nerozdrclo sa po celom hrnci xD
@milgamman preslo vela rokov uz a vajcia mi stale chodia po rozume
no my to doma volame "kury" nie "sliepky"
Sliepky vravim len ked sa chcem hrat na inteligenta a vtedy som sa pozabudol Ale ak si precitas predposledny koment v tej ankete, tak tam je to aj podoprene dokazmi, ze slovo kura je v poriadku
Prazenica tak ze ked miesate tak najprv len tie bielky, okolo zltkov chodite vareskou, zostanu zvacsa cele a az uplne na konci ked su bielky done rozmiesate v tom na chvilku tie zltky, to je top a este benedikt no
teraz mám chuť spraviť to pošírované vajíčko, lebo to vyzerá ako sranda , aj keď mne by sa určite rozletelo po celom hrnci, ale v inom videu som videla, že lyžicou tam vytvorili vír a to vyzeralo veľmi prakticky..
ale inak nikdy som nemala rada vajce na mäkko, ale v poslednej dobe je to moja špecialitka, tak ho dobre osoliť a s chlebíkom ... alebo minule som robila takú ako keby omeletu, volá sa to že frittata a išla tam aj zelenina že napr cuketa, mrazený hrášok, rajčiny, syr, šunka, slaninka... hocičo a bolo to že faaaakt mega
a potom mám rada ešte kinder vajíčka, ktoré ako dobre vieme, sa pripravujú z detí na detský spôsob
Dokelu, presne takuto anketu som planovala vytvorit!!! Len som pridlho premyslala nad moznostami a ako by ju osadenstvo birdzu prijalo a medzitym mi ju vyfuknu.
väčšinou si urobím takú miniomeletku z 1 vajca a k tomu chlebík šunku zeleninu mňam ale mám rada aj na tvrdo alebo praženicu a chcem skúsiť benediktínske!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nevedeli sme, ci to je toto na pomedzi, alebo ci je to este menej ako namakko - ze este aj cast bielka je riedka
a milujem vajca
a presne taku temu som tu uz ja mala mozes porovnat vysledky
» birdz.sk/forum/na-aky-sp...
treba ju raz za cas otvorit, chute sa menia
zahlasoval som v tej tvojej
no my to doma volame "kury" nie "sliepky"
Sliepky vravim len ked sa chcem hrat na inteligenta a vtedy som sa pozabudol Ale ak si precitas predposledny koment v tej ankete, tak tam je to aj podoprene dokazmi, ze slovo kura je v poriadku
aj my! aj my to volame kury ze v normalnych oblastiach? ok budem vediet P
ale inak nikdy som nemala rada vajce na mäkko, ale v poslednej dobe je to moja špecialitka, tak ho dobre osoliť a s chlebíkom ... alebo minule som robila takú ako keby omeletu, volá sa to že frittata a išla tam aj zelenina že napr cuketa, mrazený hrášok, rajčiny, syr, šunka, slaninka... hocičo a bolo to že faaaakt mega
a potom mám rada ešte kinder vajíčka, ktoré ako dobre vieme, sa pripravujú z detí na detský spôsob