Vzor? Mám taký ideál. Mám ideál, ktorý vidím v niekom, kto nedostal "krásu" svojho vnútra do vienka spolu so svojím životom, ale pomaly, postupne cez mnohé bolesti sa dopracoval k hodnotám, ktoré "neobohacujú" len jeho samého, ale všetkých, s ktorými pomáha objavovať pravdu a šťastie každého ich nového dňa, aj toho Tvojho . Pretože k čomu sa nedospeje ľahko, nebýva lacné. K čomu prichodíme priľahko, tiež neupadá na cene, ale iba preto, lebo skoro žiadnu nemá. A čo by bolo z obdivu niečoho, čo nie je na osoh ostatných? Raz jeden básnik napísal:
"Suchá je rosa, ktorá nevlaží,
blaženosť ktorá druhých neblaží -
to blaženosť je úbohá...."
Bol to Sládkovič. V tom je celá pravda. - teda podľa mňa
nemam vzor v pravom slova zmysle..a vlastne ani vobec, ked som bola mladsia, tak som chcela byt ako niektore spevacky a blablabla,ale to ma preslo... a neznasam tuto temu odkedy som bola na angline nutena na nu debatit z americankou ked sme brali idols and role models.. aaaach..dufam, ze si ju nepotiahnem hehe
Kombinacia Rodney Mullen, Joey Jordison, Billy Gates a Filip Gurbáľ (inač ho pozdravte keď ho stretnete) a bude z toho niečo o trošku horšie ako Chuck Norris...hm.. o dosť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
"Suchá je rosa, ktorá nevlaží,
blaženosť ktorá druhých neblaží -
to blaženosť je úbohá...."
Bol to Sládkovič. V tom je celá pravda. - teda podľa mňa
Pretože obdivujem to, čo dokáže...