Otazka bola na chatovanie, takze na to je naj ICQ ale inak pre mna je best facebook... birdz mam rada lebo sem nechodia ludia ktorich poznam takze sem mozem pisat uplne hocico .... a pokec, ked nieco potrebujem od niekoho kto neni na FB ani na ICQ
Sám neviem čo najviac používam... Preto aby som bol v spojení s veľa ľudmi používam aj veľa veci napr. QIP, Windows Live, Google Wave - to len testujem, facebook, birdz, voľakedy aj myspace a pokec využívam minimálne nakoľko temer každý z neho je aj na nejakom ostatnom webe
Nemam rada chaty... zvacsa sa mi nechce hned odpisovavat. Na ICQ si pisem asi tak s troma ludmi, na facebooku, tiez len zopar skalnych ... ziadne pokeci.sk ma akosi nedostavaju a ani nedostavali
nazou nenapisem, lebo nechcem robit reklamu zadarmo mna bi len zaujimalo, ako sa da chatovat tuna? lebo zatial ziaden chat som tu nenasiel. preto aj obcas v noci chatujem v diskusiach
Na birdz chodim malo xDD Facebook ... niekedy nuda keď tam nikto nie je ... Keď chcem niečo od niekoho tak ICQ xD Nejakú psničku alebo tak a na pokeci som nalepená každý deň od rána doo večera
na chatovanie mám skype a icq ešte celkom a do fóra komentujem na birdzi, do skupín sa trepem na facebooku, na mail mám gmail a ešte aj pokec / hej hambím ale čo už mno / a to je asi vše...a aj tak si píšem vždy skoro s tými istými ludmi takže niet čo riešiť...keď sa chcem s niekým zoznámiť tak na to je najlepší real life
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Za priateľmi na icq.
Za spolužiakmi na Facebook.
A pokec prestávam používať..