Fuf najlepšia. Z príbehovej stránky 1984, z myšlienkovej stránky Rozum od Slobodu, z čitateľnej stránky Silmarillion.
Najhorší bol asi môj pokus o čítanie twillightu a 50 shades of grey
najhoršia : všetky tie, ktorých názov som už zabudla
najlepšia je momentálne tá moja najnovšia, pretože sa z nej ešte stále radujem, prišla mi predvčerom - V melónovom cukre od Richarda Brautingana. Navyše je tak krásne ilustrovaná, že sa neviem rozhodnúť, ktorá dvojstránka sa mi páčila najviac.
@bluepanter ešte som čítala Štvrtú ruku a Zásady muštárne, chcela by som si od neho prečítať ešte niečo ďalšie, ale teraz som musela čítať trocha menej zábavnú literatúru a nemala som čas.
Najlepšia:
Prečítala som takú kopu kníh, že fakt neviem vybrať jednu najlepšiu...
Najhoršia:
snažím sa nečítať zlé knihy
ale Debra Ginsberg - Jasnovidka bol môj prešľap storočia... vážne, nič horšie som asi nikdy nečítala
Najlepšia: Hra o tróny (G. R. R. Martin)
Najhoršia: Sofiina voľba (nebavilo ma to, lebo som sa ešte nedostala k tej ženskej, iba tam kde to bolo o ňom), His dark materials (po Zlatom kompase to bolo strašne zdĺhavé)
najtop bola Zlodejka kníh od Zusaka, najhoršia bola taká hlúposť, ktorej názov som už zabudla a ešte taká rýchlovka čo bola priložená k eve, čo som čítala len preto, že už neboli krížovky:/
Najlepšia: tam by som zaradil dve knihy:Atlantské tajomstva od Sagana a takisto sa mi páčila aj Chatrč od W.P.Younga
Najhoršia:Joe Vitale - Kluč a vlastne všetko od neho , stále o tom istom tieto knihy , americkym štylom napísané ako treba žit duchovny život a celá kniha je o tom ako si maš vysnívať auto,peniaze atd atd ,......
najlepšie: Chatrč, 1984, Biblia, knihy od Dana Browna, Chrám matky Božej v Paríži, Malý princ, Meno ruže, rôzna psychologická literatúra a pre rozvoj osobnosti, životopisné, cestopisy...teda viac čítam odborné ako romány
najhoršie: 50 shades, kopec povinnej literatúry, poézia smerov ako dadaizmus...
Najhoršia: nechcem napísať, že je to zlá kniha, ale keď mne sa ten Dom v stráni tak strašne zle číííítal proste dodnes mám z toho des ako som sa nad tým trápila, aj to iba preto, že to bolo povinné, ináč keď chytím knihu čo ma nebaví, tak v nej nepokračujem a je to.
najlepšie neviem vybrať, lebo od V. C. Andrews sú všetky čo som čítala veľmi veľmi dobré takže ak by som nejakú mala označiť za najlepšiu bola by to kniha od nej.
najhoršiu tiež jendoznačne neviem vybrať, pretože žiadna nebola až taká hrozná ... ale dajme tomu že kniha Milenky nie je moc dobrá. nie je zlá ale asi najhoršia z tých ktoré som čítala.
najlepsia: neviem vybrat jednu, ale bud portret doriana graya, hlava xxii, stoparov sprievodca, skleny zamok, neviem si vybrat
najhorsia: na ceste od kerouaca
ale prekvapivo, taketo info o tom, co sa mi najviac pacilo a nepacilo zabudam do par minut po tom, co prezijem ten naj moment.
skoda.
no a teda neviem, ale dajme tomu, ze najhorsi bol pan prstenov, lebo tie nekonecne opisy prirody, ktore zabijaju cely skvostny pribeh, ktory vynikol vo filme a najlepsich bolo vela ale nech neposobim, ako braker alebo jak to zici, tak americka tragedia, lebo citalo sa mi lahko, rychlo, dobre a pritom take hrozy v podstate opisane, ze je to az fascinujuce, musi v tom byt umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
najhoršia - Dom v stráni od Martina Kukučína
najhoršia - Púšťou (K. May)
Najepšia Hlava XXII
najhoršia - kauza viera
najhorsia , nejaka detektivka so Sherlockom, ani som to nedocital
Najhorší bol asi môj pokus o čítanie twillightu a 50 shades of grey
Najhoršia: Čo s nemrtvymi
najhoršia: Komu zvonia do hrobu od Ernsta Hemingwaya (nedočítal som)
@joplinka máš rada Irvinga?
aké ďalšie si od neho čítala?
najlepšia je momentálne tá moja najnovšia, pretože sa z nej ešte stále radujem, prišla mi predvčerom - V melónovom cukre od Richarda Brautingana. Navyše je tak krásne ilustrovaná, že sa neviem rozhodnúť, ktorá dvojstránka sa mi páčila najviac.
najhoršia: tiež viacej, ale asi posledný diel fifty shades of grey
Prečítala som takú kopu kníh, že fakt neviem vybrať jednu najlepšiu...
Najhoršia:
snažím sa nečítať zlé knihy
ale Debra Ginsberg - Jasnovidka bol môj prešľap storočia... vážne, nič horšie som asi nikdy nečítala
Najhoršia: Sofiina voľba (nebavilo ma to, lebo som sa ešte nedostala k tej ženskej, iba tam kde to bolo o ňom), His dark materials (po Zlatom kompase to bolo strašne zdĺhavé)
Najhoršia:Joe Vitale - Kluč a vlastne všetko od neho , stále o tom istom tieto knihy , americkym štylom napísané ako treba žit duchovny život a celá kniha je o tom ako si maš vysnívať auto,peniaze atd atd ,......
Najlepšia metro2033
najhoršiu neviem povedať , bolo ich dosť zlých nejaké povinné čítanie , slovenský autor ale názov neviem .
najhoršia je povinná literatúra
najhoršie: 50 shades, kopec povinnej literatúry, poézia smerov ako dadaizmus...
najhorsia: Dusan Dusek - Peso do neba
Najhoršia: nechcem napísať, že je to zlá kniha, ale keď mne sa ten Dom v stráni tak strašne zle číííítal proste dodnes mám z toho des ako som sa nad tým trápila, aj to iba preto, že to bolo povinné, ináč keď chytím knihu čo ma nebaví, tak v nej nepokračujem a je to.
najhoršiu tiež jendoznačne neviem vybrať, pretože žiadna nebola až taká hrozná ... ale dajme tomu že kniha Milenky nie je moc dobrá. nie je zlá ale asi najhoršia z tých ktoré som čítala.
bratovi som kúpil ešte Modlitba za Owena Meanyho, ale ešte som to nečítal
najhorsia: na ceste od kerouaca
najhorsia: mlyn na mumie alebo podivuhodne odhalenie komisara durmana
najhoršia: the fault in our stars
najhorsia: neviem us
a ešte všetky detektivky od agatha christie
NAJHORŠIA-Na západe nič nové (nič pre mňa)
najlepšia - Nie na ústa
ale prekvapivo, taketo info o tom, co sa mi najviac pacilo a nepacilo zabudam do par minut po tom, co prezijem ten naj moment.
skoda.
no a teda neviem, ale dajme tomu, ze najhorsi bol pan prstenov, lebo tie nekonecne opisy prirody, ktore zabijaju cely skvostny pribeh, ktory vynikol vo filme a najlepsich bolo vela ale nech neposobim, ako braker alebo jak to zici, tak americka tragedia, lebo citalo sa mi lahko, rychlo, dobre a pritom take hrozy v podstate opisane, ze je to az fascinujuce, musi v tom byt umenie
najhorsia: Jules Verne Tajomstvo neviditelna