@emulienkaa nasad si okuliare, pise, ze najNEoblubenejsia..
mimochodom u mna to bude asi fakt ako pise sjuzn tamti panaci z twilightu a potom tie "celebrity" ako hannah montana a ti ostatni prisprosti pankharti z tych pseudo-rozpravok.
Dosť by som preplieskala takú Paris Hilton. a Sédrika, či Eddieho, hoci za to chudák vlastne nemôže. :/ a ešte mi trochu vadí aj Britva Spírs. jej by mali zhabať to dieťa/deti (stratila som prehľad ... :/
Paris Hilton, tí... jak sa to volajú? Jonas Sisters?? jáj, tak sorry, Jonas Brothers, Miley Cyrus (takzvaná Hannah Montana), Justin Bieber, Zac Efron...
A čo ja viem? Lezú mi hore krkom Disneyovské hviezdičky, čo nič v živote nedokázali, a aj tak sú to akože celebrity
No hanah montana je čudná paris hilton nwm kto je - no sorry ale nikdy som sa nezajímal o také veci potom jerry scotti - to je neznesiteľný človek , potom asi madonna a neznášam britskú kráľovnú... je toho veľa.
A koho mám rád: obama berlusconi , určite vilo rozboril (ja viem je slovák ale to mi nedalo) , ale ináč ani nwm všetci ostatný sú mi rovnaký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ani neviem ako sa to pise, ale mi to ani netreba
a velmi široký záber osobností si sem dala...
mimochodom u mna to bude asi fakt ako pise sjuzn tamti panaci z twilightu a potom tie "celebrity" ako hannah montana a ti ostatni prisprosti pankharti z tych pseudo-rozpravok.
A čo ja viem? Lezú mi hore krkom Disneyovské hviezdičky, čo nič v živote nedokázali, a aj tak sú to akože celebrity
napada ma skor naoblubenejsia osobnost. tak narychlo by som oznacila asi bona a eltona johna.
A koho mám rád: obama berlusconi , určite vilo rozboril (ja viem je slovák ale to mi nedalo) , ale ináč ani nwm všetci ostatný sú mi rovnaký
a mam rada obamu a merkelovu........respekt
nehovor zle na moju segruxD
ale vážne!
real sistersxD(velmi nechce sa mi vysvetlovat, preco ja mam ako registracne mesto namestovo a ona sahy, ale byvame v tom druhom terazxD)
mám v profile
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...
Torres! Torres!
He looks just like a transvestite,
Torres! Torres!
He wears a frock,
He loves the cock,
He sells his arse on Albert Dock
Fernando Torres, Carragher"s bit on the side
on to je!!!