ako si s nimi vychádzaš? máš svoju spriaznenú kamarátku kamaráta? skupinkujete sa? čo sa Ti páči.čo Ti vadí? atď. máte nejakého triedneho týpka čo sa predvádza? dobre sa cítiš v kolektíve? ...
isté skupinky sú tam stále, ale už to nie je také, ako na strednej, že sa ľudia dokázali spolu nebaviť a ani sa nepozdraviť na chodbe, nejak vieme medzi sebou vyjsť všetci, aj keď možno nemáme blízky vzťah. nemáme síce šaša, ale máme akčných informatikov, ktorí vo mne vytvárajú pocit, že sa nevedia baviť o ničom inom, ako o škole, niekedy je to vcelku vtipné, počúvať ich a čo ja viem, či sa cítim dobre... niekedy aj hej, inokedy mám pocit, že kolektív neexistuje alebo ak hej, tak som ho obchádzam cez Rakúsko.
Výber sociek,ludia zrelý do napravnovychnovneho centra/väzenia,ludia bez buducnosti,a celkovo výber tých najproblémovejších ludí ohladom všetkého. -opis mojej triedy.
A asi 80% som neprehodil ani len slovo a s 95% sa ani nezdravím.
Na ostatné otázky ohladom kolektívu a triednch kamrátov si teda odpovedz sama.
príliš sa neskupinkujeme, keďže nás je dokopy 14, skôr sme rad,i keď sme niekde naraz viac ako traja a hm, kamarátstvo sa vyskytuje ale už je to také iné ako na strednej
@anzu k baveniu sa o škole, mi sa o inom v podstate ani nebavíme, keďže tam trávime celé dni
všetci tu píšete o skupinkách, ja som nejaké veľké "skupinkovanie" nezažila, či už na základnej alebo strednej, vždy boli samozrejme partie, čo sa viac bavili, ale ich zloženie sa obmieňalo a aj tak sa každý rozprával s každým.
toto som skôr paradoxne zažila neskoršie na jednom kurze, kde boli práve ľudia v mojom veku a starší a tam sa teda skupinky naozaj tvorili, čo mi príde trochu čudné u ľudí, ktorí majú od 20 do 50 rokov.
citim sa tam strasne, vsetky baby su namyslene pice, okrem 4...jedna je uplne vpohode, jedna je strasne nechapava,dalsia je nechapava este viec a ta posledna je socka....chalani su podivini..az na jedneho pekneho.. vpici toto
som s nimi už pomaly 6 rokov.. ak by som mala byť v triede, kde by sme sa nenávideli, no neviem neviem.. ale podľa mňa sme skvelá trieda, aj keď často sú také malé, konflikty ale tak dá sa to.. skupinky sú asi len dve (podľa toho ako chodíme vonku), s tými mojimi som skoro stále a s ostatnými sa to dá v pohode.. ja moju triedu milujem (myslené úprimne, nie ironicky!
Žijem s nimi, nejak. Fajn, cez prestávky sa celkom zabavíme,
(väčšinou si zo mňa robia srandu, že som iná a divná) ale nejako extrémne ich zrovna rada nemám.
Nechopnejšiu skupinu holie som v živote nevidela, fakt. Buď sú to namyslené povýšenecké biflošky (hej! správne vidíš), hanblivé bojazlivé biflošky, alebo socky.
Všetci sú proste príliš ambiciózni, príliš skvelí, príliš dokonalí.
A nie je tam nikto, absolútne NIKTO ani trošku bláznivý alebo šibnutý.
správne vystihnutá kategória-ZVIERATKÁ-niekedy si tam fakt pripadám ako v zoo alebo v kravíne ...ach
sú tam také skupiny ale viac v dievčatách ako u chlapcov...veď chlapcov spája WOW-ko (nejaká hra)
a ja? ja s mojou spolusediacou sme akokeby otstrčené na kraj a oni sú "velká rodina" lenže ani to pravda neni lebo každý vytahuje špinu na toho kto neni akurát v škole...tak ale musím si stále zvykat na hrozné prekvapenia (ako aj dnes)
Presne to čo píše @atheasil Kedže je nás vyše sto, tak to nemože byt jednoliaty kolektív ale vrámci možností si vychádzame. To je na tom to najlepšie. A spriaznená dušička? Jednoznačne moje Slniečko @atheasil
podla mna mame otrasny kolektiv, ktory sa navonok tvari, ze niet lepsej party, ako sme my. ja osobne sa v triede skoro s nikym nebavim, cest vynimkam ako napr @luthien
vychádzam, myslím, že s nikým nie som v konflikte, ale žeby som ich mal nejak rád to nie, samá skupinka to tam je, nie sme kolektív, ale pol roka to už nejak vydržím a z tých 24 ľudí asi 20 nemusím už ani vidieť, nebudú mi chýbať v živote
na gympli sme boli poskupinkovaní, teraz tie skupinky miznú, keď sa stretneme a bavíme sa všetci. Okrem dvoch báb, jednej sme pod jej úroveň a druhá sa s nami baviť nebude, lebo sme ju ohovárali, keď sme mali 15 ale šak ich bordel, nie môj.
na vysokej sme neboli ani tak skupinky, hovorili sme si skalní. pretože nás v ročníku bolo len niečo cez 20, ale takmer polovica ľudí nemala záujem nejako sa socializovať. keď sme napríklad cez nejaké okno skočili na obed, do kaviarne alebo na pivo, boli schopní sedieť pri vedľajšom stole a ani sa na nás nepozrieť aj dve hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A ako vychádzam, tak je tam taká partia, s ktorou sa rozprávam, občas chodím von a to je všetko, nič bližšie.
K ostatným mám neutrálny vzťah, len také 3 baby sú také sprosté kravy.
A áno, skupinkujeme sa.
nie, ten debil nie som ja, ja som vyššia vrstva
A asi 80% som neprehodil ani len slovo a s 95% sa ani nezdravím.
Na ostatné otázky ohladom kolektívu a triednch kamrátov si teda odpovedz sama.
@anzu k baveniu sa o škole, mi sa o inom v podstate ani nebavíme, keďže tam trávime celé dni
no skôr o tom, kto ako pokročil v práci, ale minule sme rozoberali aj objav DNA na báze arzénu
a spoloužiak minule vravel ako namiešať takú tú horiacu fontánku, aj čo sa dá kde kúpiť
jasné, že si počula, veď si mimozemšťan
Jednému kusu prajem pomalú a bolestnú smrť (mojou rukou), ku zvyšku pociťujem zriedkavé návaly náklonnosti.
(je tam síce jedna výnimka, ktorú svorne kolektívne nemáme radi, ale tvárime sa, že je to v poriadku
toto som skôr paradoxne zažila neskoršie na jednom kurze, kde boli práve ľudia v mojom veku a starší a tam sa teda skupinky naozaj tvorili, čo mi príde trochu čudné u ľudí, ktorí majú od 20 do 50 rokov.
Žijem s nimi, nejak. Fajn, cez prestávky sa celkom zabavíme,
(väčšinou si zo mňa robia srandu, že som iná a divná) ale nejako extrémne ich zrovna rada nemám.
Nechopnejšiu skupinu holie som v živote nevidela, fakt. Buď sú to namyslené povýšenecké biflošky (hej! správne vidíš), hanblivé bojazlivé biflošky, alebo socky.
Všetci sú proste príliš ambiciózni, príliš skvelí, príliš dokonalí.
A nie je tam nikto, absolútne NIKTO ani trošku bláznivý alebo šibnutý.
Takže som tam ja najväčší blb.
sú tam také skupiny ale viac v dievčatách ako u chlapcov...veď chlapcov spája WOW-ko (nejaká hra)
a ja? ja s mojou spolusediacou sme akokeby otstrčené na kraj a oni sú "velká rodina" lenže ani to pravda neni lebo každý vytahuje špinu na toho kto neni akurát v škole...tak ale musím si stále zvykat na hrozné prekvapenia (ako aj dnes)
par ludi ma velmi silnu potrebu byt stredom pozornosti, co ma neskutocne vytaca
jasne, ze sa tvoria skupinky, je ich tam asi tak 6
ale keby som bola v inej triede, zrejme by som nespoznala najlepsiu osobu v mojom zivote .. a par dalsich uzasnych ludi..
na vysokej sme neboli ani tak skupinky, hovorili sme si skalní. pretože nás v ročníku bolo len niečo cez 20, ale takmer polovica ľudí nemala záujem nejako sa socializovať. keď sme napríklad cez nejaké okno skočili na obed, do kaviarne alebo na pivo, boli schopní sedieť pri vedľajšom stole a ani sa na nás nepozrieť aj dve hodiny