@frnzo vychladni borče najlepšie pre teba asi bude ísť na programujte.com naučiť sa javu prípadne na builder.cz všetko čo ti bude treba tam ja a potom sa poobzerať po nejakých návodoch konkrétne na tvorbu hier. Ak ten programovací jazyk, nie fuknciu java pochopíš správne tak by to dalej nemalo byť pre teba problém.
@frnzo - skús oficiálnu stránku sun-u? alebo obyčajné www.java.com?
ale potrebuješ SDK verziu, ak s ňou chceš programovať. a všeobecná rada, nauč sa googliť, ak chceš byť programátor tak bez schopnosti googliť (a vyzerá to že ju nemáš, inak by si sa nepýtal ani na tú javu ani na tieto game editory) budeš veľmi neschopný a zlý programátor...
no tak ja programujem v Java Netbeans, je to program podobny Eclipse ale najde sa tam zopar rozdielov.. ako tu uz niekto spomenul.. myslim, ze to bol midnight, treba sa naucit pouzivat google inak sa v tom nepohnes. A podla mojho osobneho nazoru, neviem ci je zrovna najstastnejsie riesenie zacat programovat veci na mobilne zariadenia, ked si v jave este nic neprogramoval. Dam ti radu, zacni starou klasikou hello world, sprav zopar aplikacii na windows a potom sa pusti do programovania aplikacii a hier na mobily.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale potrebuješ SDK verziu, ak s ňou chceš programovať. a všeobecná rada, nauč sa googliť, ak chceš byť programátor tak bez schopnosti googliť (a vyzerá to že ju nemáš, inak by si sa nepýtal ani na tú javu ani na tieto game editory) budeš veľmi neschopný a zlý programátor...
@midnight dik
Sa mi strasne paci ked tu niekto skrici: "CHCEM PROGRAMOVAT" To je ako kricat: "CHCEM VEDIET POSKLADAT A RIADIT RAKETOPLAN"
jaaaaaaaaaaaaj