Milý Birdzáci,hľadám niekoho,s kým by som mohol natáčať lets playe,parodie na hudbu,film či seriál a iné druhy videí.
Mám zopár podmienok:
-Vaše bydliko by malo byť v okolí Novej Dubnice,Trenčína alebo Dubnici nad Váhom.Ak ho v (mojom) okolí nemáte,tak st
@melancholik asi to este nevies ale ak clovek robi nieco len pre peniaze nikdy to nebude ani zdaleka tak dobre ako ked to robi niekto pre to ze ho to bavi....
@glamorous to nie je podmienka a mňa iba zaujímalo či to chce chalan robiť iba tak alebo by z toho niečo bolo, je na tom niečo zle že som sa to spýtal keď ma to zaujímalo ?
ja by som do toho s tebou isiel, chcem konecne vyvarit poriadne kesulky napis mi spravime videa napisem aj ostatnym chalanom z brandze co uz nejaky ten rok nabaluju. Zahrame to ze to robime z lasky k hram a divakom ale zaroven budem mat kesovicu. idem dotoho! kedy tocime prvu?
@melancholik nedokazem si predstavit ako by asi vyzerali lets playe keby si k tomu nemal ziaden vztah... to akoze by si nad tym stravil par hodin denne s otravenym ksichtom, absolutne by ta to nebavilo ale robil by si to len kvoli tomu ze by si za to mal zaplatene ci ako?
@glamorous to je hlúposť ... mám vzťah napríklad k natáčaniu videí, robení hudby alebo fotografiám a aj napriek tomu že mám k tomu vzťah nie je vôbec odveci takto zareagovať na príspevok a zistiť či sú v tom aj nejaké profity...veď prečo nie ? jedná sa o cudzieho človeka a jeho vízie o projekte, on zháňa pomoc alebo spoluprácu, otázka či s ním mám spolupracovať len tak pre zábavu alebo pre nejaký zisk je úplne na mieste v každom prípade
@danpatic som z okolia BA, ale kludne si tam u vas prenajmem garzonku, premna ziadny problem, ked budes mat nejake vyberove konanie alebo podobne napis dojdem. Ja uz som pripraveny tak ked budes citit ze je spravny cas prerazit informuj ma
@feklus Za 1:Nebývam v garzonge
Za 2:Ja nebudem mať žiadne výberové konanie
Ak chceš byť blízko môjho bydliska a natáčať lets playe,prenájmi si izbu v hoteli Alfa(bývam blízko neho) alebo si vytvor priaťeľstvo s nejakym typkom z môjho bydliska(Nová Dubnica),aby si nemusel platiť za ubytovanie.Informovať ťa budem xD...
@feklus A mám aj návrh nejakych zopár hier,ktoré by sme mohli let´s playovať:Broforce,Stronghold Crusader,Super Smash Bros. Crusade,Five Nights at Fredy...a o dalších ešte porozmíšlam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo sa jedná iba o činnosť pre zábavu? neziskovú a skôr odkázanú na YT videnia ?
nie 500€ ti bude platiť 16 ročný chalan za video keď ešte ani nemá ytb kanál založený
ale snaha bola
@lepka
čiže to čo popisuješ je nereálne
Odkiaľ si? Dúfam že nebývaš daleko.
Za 2:Ja nebudem mať žiadne výberové konanie
Ak chceš byť blízko môjho bydliska a natáčať lets playe,prenájmi si izbu v hoteli Alfa(bývam blízko neho) alebo si vytvor priaťeľstvo s nejakym typkom z môjho bydliska(Nová Dubnica),aby si nemusel platiť za ubytovanie.Informovať ťa budem xD...