Proti Rowle nič nemám... už len preto, že má narodky deň predo mnou /divný to argument, ale no.. / a hentým pseudoupírikom by som tak vrazila kôl do hrude, do úst napchala cesnak a hlavu položila k nohám, aby si ju nemohli nasadiť späť
no, knihu twilight som necitala, ani nebudem, lebo ej to chujovina...jak upirska telenovela no proste...HP mam rada
co sa tyka filmov neni o com, twilight je straaasne zle spracovany a uz len tym pottera nemoze ani zdaleka dobehnut a obsahovo u mna potter tiez vyhrava...
uz len kvoli tomu ako vsetci basnia o sumraku ani neviem ocom to je ani som encitala ani nevidela film ale aj tak harry bude vzdy len harry jak sme kazdy rok cakali kedy sa objavi nova kniha prosikali cele dni nech nam kupia lietali po kamaratpch ci uz niekto nema novu cast a potom precitali 700 tsran za dva dni a teraz len na filmy cakame ideme do kina a komentujeme co ako oproti knihe sak @charlottkkaa
Harry POtter ma bavil len film.. knihu som čitala len prvu a nebavila ma..Ale niekedy by som to chcela začat čítat..
No a Twilight sa mi hroozne lubil aj film aj knihy...
Ale zase Harryho si pozrem hocikedy a filmy su totalne genialne
Tak ja neviem ale na tom Twilight niečo je..Sak kamoska videla predvčerom film a začala čitat knihu..A dneska alebo zajtra ju dočita.:A predtym vžyvote .. Fakt neprečítala žiadnu knihu..A už vobec nie hentaku hrubu bez obrazkov .. a dlhu..
Ale tak konečný výsledok že sa mi páči aj Twilight aj Harry Potter
HP jednoznačne...je to o niečom fantasy a Súmrak sú len romantické rečičky plus pár upírov.Súmrak som ochotná si prečítať, keď všetky -nástky prestanú milovať Patisona(či dačo také)..proste keď sa na to mierne zabudne....A film si možno pozriem...Len sa bojím, že sa pozvraciam...HP filmy, dobré efekty ale vynechané časti knihy niektoré...Ináč boli fajn OKREM 5-KY....a v 5,6 sa mi nepáči prílišná modernosť či hradu alebo aj ostatného..
to je fakt v prdeli, kolko je tu diskusii o twilighte nevedela som si vybrat, tak toto podla entetity lentilky ja mma jednoznacnu odpioved, ktoru nepoviem, lebo uz to aj tak mnohi vedia, nevedia ale, ze twilight mam za sebou takmeer, keby som mala sedemnast, tak ten pribeh zeriem so spokojnym svedomim som si dovolila precitat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
co sa tyka filmov neni o com, twilight je straaasne zle spracovany a uz len tym pottera nemoze ani zdaleka dobehnut a obsahovo u mna potter tiez vyhrava...
twilight je proste chujovina
Harry POtter ma bavil len film.. knihu som čitala len prvu a nebavila ma..Ale niekedy by som to chcela začat čítat..
No a Twilight sa mi hroozne lubil aj film aj knihy...
Ale zase Harryho si pozrem hocikedy a filmy su totalne genialne
Tak ja neviem ale na tom Twilight niečo je..Sak kamoska videla predvčerom film a začala čitat knihu..A dneska alebo zajtra ju dočita.:A predtym vžyvote .. Fakt neprečítala žiadnu knihu..A už vobec nie hentaku hrubu bez obrazkov .. a dlhu..
Ale tak konečný výsledok že sa mi páči aj Twilight aj Harry Potter