čo si myslíte o twilight? myslite že je to už trápne jak každí o tom hovorí? že ten twilight si získal aspoň milión fanúšikov? alebo ako to vlastne je? mne sa to toež páči..ale povedali mi že je to už trápne..že proste to už nemá zmysel...
no neviem kedy by som nasla knihu v kniznici cela by som si to precitat...ze v kanadae to ma večšiu citanost ako HP...ale hlavene ze tam hra pekny herec ale nie...jeden z mojich oblubenych hercov ked to tu tak obkecavaju ake je to skvele a tak...to ma trocha odrradzuje ...nemam rada veci ktore maju moc velku slavu...nevadi...ved rpecitam
no som zvedava na film..... knihy su fajn aj ked nemaju zavratny dej... :/ a cita sa to lahko... ale som v tom ze film podla knihy je vacsinou dost mimo.... :/
Precitala som vsetky 4 knihy a videla film a...film bol strasny, a knihy o nieco lepsie ale nezdali sa mi nejak zaujimave a nevtiahli ma do deja. Ako oddychovku na dlhe vecery odporucam.
no ja som film videla uz..so slovenskymi titulkami a mne sa zdal dobry..aj knihy som citala..zatial 3..a nie je to trapne..sak ked pretriasali HP kolke roky pomaly..tak zas tak vela tych rokov az nie je..ale to je jedno..tak to nebolo trapne?..konecne nieco nove
Podla mna uzasne knihy. Film som sice nevidela , ale ja si vzdy radsej precitam knihu ... A tieto ma naozaj zaujali.Nemohla som ich prestat citat ani cez noc...
Knihy - úúúžasne.. neviem prečo ale niekedy som sa od tej knihy nemohla odtrhnuť...
Film - celkom sa dá.. hlavné postavy vybrali velmi dobre
ale aj tak u mna knihy vedú.. presne ako v HP..knihy boli vždy lepšie ako filmove spracovanie pretože vo filmoch nie su tie detaily ktore v knihe tak zaujmú.. toť moj skromný názor..a oporúčam
Kamarátka ma síce varovala že to je somarina, ale vtedy už boli tie prvé dve knihy na moju žiadosť kúpené ako môj vianočný darček (asi prvý o ktorom som vedela dopredu )
Takže 25.12. okolo desiatej som začala čítať a na moje vlastné prekvapenie som mala problém tú knihu odložiť... skončila som 26.12. o tretej ráno keď som dočítala druhú knihu...
Netvrdím že obsahovo sú to neviemako úžasné knihy ktoré vám niečo dajú do budúcna, ale štýl písania sa mi páčil - samo za seba hovorí už len to že som už nejakú dobu nedržala v ruke knihu ktorú by som mala problém odložiť...
Keď sa nad tým teraz zamyslím, dalo by sa to charakterizovať ako tínedžerská sladká romantika s prvkami fantasy a napätia... (možno práve tá sladká romantika je to čo irituje kamarátku na tých knihách )
A pozrela som aj film (v biednej kvalite, chcelo by to skočiť do kina alebo sa dostať k slušnejšej verzií) ale neviem... mala som pocit dosť podobný ako pri Nočnej hliadke - spracovanie (efekty a tak) perfektné, ale dej tak orezaný že niektoré veci sa nedajú z filmu pochopiť... (a popravde, hlavná hrdinka sa mi vo filme maximálne nepáčila, niekedy akoby hrala úplne iné emócie než by sa na tú chvíľu hodili )
Najprv som tomu nevenovala pozornosť.Poslala si mi knihy,všetko ale nejak ma neťahalo to čítať...stálo to u mňa mesiac.A keď prišiel film,a s triedou sme sa rozhodli ísť...to bol zlom.Ten príbeh je tak krásne opísaný,vyjadrený...plakala som ako malá...začalo to prvým pozvaním na večeru a ťahalo sa to so mnou až do konca filmu.Jednoducho ma to dostalo.Maximálne ako mohlo.Ešte NIKDY sa mi nestalo,žeby som videla film a mala chuť to ešte čítať keď viem o čo ide.Nedostal ma Pan prsteňov a vôbec ani HP,ktorý mi na poličke stojí 4 roky Ale toto..toto má niečo do seba..čítam to ako divá..zrazu už viem čo si mi poslala Soundtrack mi beží celý deň...a chcem si zaobstarať knihy..či už počkám na narodeniny..chcem zbierku,krásnych kníh..ktoré by som čítala i pozerala dookola..zas a zas..možno som sa úplne zbláznila..no kto by sa nezbláznil..z krásneho,mystického a maximálne romantického príbehu..dostalo ma to..naozaj
22.Uplne suhlasim je to naozaj neuveritelne krasny pribeh..tiez som si poplakala A na knihy sa chystam ked budem mat trosku viac casu,ale verim tomu ze uricte to stoji za to a vobec to nieje trapne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
knihu som necital,ale film bol relativne dobry,taky mix scifi a teanegerskeho filmu.
Zaujal, potesil,ale neprekvapil...
Mne sa pacili vsetky styri knihy
Len aby ti nepokazil dojem z knihy...
A co sa tyka knih, mne sa to citalo uplne lahko a super, nemohla som sa od toho odtrhnut
Film - celkom sa dá.. hlavné postavy vybrali velmi dobre
ale aj tak u mna knihy vedú.. presne ako v HP..knihy boli vždy lepšie ako filmove spracovanie pretože vo filmoch nie su tie detaily ktore v knihe tak zaujmú.. toť moj skromný názor..a oporúčam
Takže 25.12. okolo desiatej som začala čítať a na moje vlastné prekvapenie som mala problém tú knihu odložiť... skončila som 26.12. o tretej ráno keď som dočítala druhú knihu...
Netvrdím že obsahovo sú to neviemako úžasné knihy ktoré vám niečo dajú do budúcna, ale štýl písania sa mi páčil - samo za seba hovorí už len to že som už nejakú dobu nedržala v ruke knihu ktorú by som mala problém odložiť...
Keď sa nad tým teraz zamyslím, dalo by sa to charakterizovať ako tínedžerská sladká romantika s prvkami fantasy a napätia... (možno práve tá sladká romantika je to čo irituje kamarátku na tých knihách )
A pozrela som aj film (v biednej kvalite, chcelo by to skočiť do kina alebo sa dostať k slušnejšej verzií) ale neviem... mala som pocit dosť podobný ako pri Nočnej hliadke - spracovanie (efekty a tak) perfektné, ale dej tak orezaný že niektoré veci sa nedajú z filmu pochopiť... (a popravde, hlavná hrdinka sa mi vo filme maximálne nepáčila, niekedy akoby hrala úplne iné emócie než by sa na tú chvíľu hodili )