niezeby som to citala necitala som to nevidela som to a ani mi to nechyba. citala som maximalne o tom a aj kamosky mi potvrdili ze zapletka je dost jednoducha a vseobecne nemam rada pribehy o laske ktora vsetko prekona. cize ee. plus to sialenstvo co je okolo toho neratam....ble
Neviem..., V istom smere je mi celé to jadro myšlienky nesympatické. I keď do určitej miery dokáže zaujať. No žeby som kvôli tomu nemohol spávať... Zatiaľ som tak dopadol len pri Supernatural.
možno.... ono tie knihy nie sú až tak desné, dajú sa dobre čítať, nový film bol pozerateľnejší ako prvý, pretože ho mal nastarosť kvalitnejší režisér, zasa neholdujem tomu tak že si oblepím všetky steny tým Pattinsonom ( ja mám radšej Ara ) a nepáči sa mi tá myšlienka o solidárnosti k upírom. Upír má byť zlý a ide mu len o jedno! má byť škaredý a jedoné čo môže mať je nehorázna príťažlivosť alebo neičo, čo jeho obete bude lákať. upír má byť PRESNE taký, ako ho vykreslil Stoker. Predstava upíra, ktorý je krásny a vie milovať je dosť odveci. Nerobme z diabla anjela
ale inak je to fajn príbeh a proste nebyť tej mánie okolo toho je to bežná a dobrá vec
ohladom filmov.. sumrak - neskutocny prepadak.. to podla mna dali kameru 8rocnemu decku a tocili to o 5tej rano po nejakej oslave..uplne otrasne spravene
ten film je dobre spraveny ale tej autorke by uz z principu nemali dat pero a papier do ruky ked sa to tak vezme ked je kniha zla a aj film byva vo vseobecnosti zly cest vynimkam a toto je ten pripad ze vsetko je zle uz aj samotna kniha
...k Tvájlatu nemá zmysel vyjadrovať sa nejak rozvinuto a inteligentne, tak použijem moje obľúbené : omf, wtf, srsly! Meyer - stfu and gtfo *angelface*
po tom ako som bola spolubývajúcimi donútená to pozerať, tak môžem povedať len toľko, že pokiaľ máte v sebe dostatok irónie, aby ste mohli reagovať na presladené frázy, tak sa na tom dá slušne zasmiať...
mohlo to byt okej..alebo by aj bolo kebyze si to precitam skor ako sa vsetky baby zblazdnili do edwarda a celeho twilightu a boli tym posadnute. a tym sa mi to uplne znechutilo. ale zas uz niesom tak velmi anti-twilight ako kedysi ako v pohode som si precitala dvojku, trojku, na dvojku som sla do kina a nebolo to take hrozne no ale zo zasady to nemam velmi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale inak je to fajn príbeh a proste nebyť tej mánie okolo toho je to bežná a dobrá vec
nov - to sa celkom da