Čaute ľudkovia, ak je tu niekto, kdo si rád občas kukne nejaký stream, tak by som bol rád keby ste sa zastavili niekedy aj u mňa kuknúť a pokecať. Streamujem skoro každý deň. Začínam poobede medzi 13:00 až 16:00 (podľa toho ako sa podarí). Najčastejšie st
Díky za upozornenie. Ešteže na to môžem napísať, že to je naschvál.
Dúfam teda, že sa ti bude u mňa páčiť.
Tak streamoval som a streamujem aj iné. Je to rôzne.
Streamoval som napr. Dying Light, Alien: Isolation (a to mi hororové hry naháňajú hrôzu , Wolfenstein: The New Order, Watch Dogs, Assassin's Creed: Unity, ...
A isto budem aj iné hry. Keď zrátam moje hry a kámošove, ktorý mi zdieľa svoju knižnicu na steame, tak ich mám cca 480.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
No prídem kuknúť, dúfam že si funny. DayZ by šlo, nerozmýšľal si aj o iných hrách?
Dúfam teda, že sa ti bude u mňa páčiť.
Tak streamoval som a streamujem aj iné. Je to rôzne.
Streamoval som napr. Dying Light, Alien: Isolation (a to mi hororové hry naháňajú hrôzu , Wolfenstein: The New Order, Watch Dogs, Assassin's Creed: Unity, ...
A isto budem aj iné hry. Keď zrátam moje hry a kámošove, ktorý mi zdieľa svoju knižnicu na steame, tak ich mám cca 480.
no mne sa hororovky strašne páčia, tie by si mohol skúšať