Vzdy som si myslel, ze nadavaju len ti spoluobcania, ktori maju prilis chudobnu slovnu zasobu a preto nahradzaju niektore slova kokotmi a picami. No dnes, ked uz som velky, pochopil som, ze citovo zafarbena veta ziska za pomoci nadavky silny, charakterny naboj, akoby isla tak nejako od srdca Preto sa nadavkam nebranim, ak su pouzivane vo vhodnych situaciach v spolocnosti vhodnych ludi
"do kelu" alebo "do čerta" sa rátajú ako nadávky? =D ak hej, tak sú to jediné, ktoré používam (aj to len vo svojej hlave, nie nahlas), a ak nie, tak nenadávam
zevraj nadavam dost ale uz sa snazim nenadavat ..EHM.. aj mi to ide... ale to ked som pocula od rodicov to oni zato mozu boli vulganri ked som bola mlaa tak smola...!
fujky fuj, že nadávať?!........nikdy som nikomu nič škarede nepovedal do piče ani do kokota, musíte sa pekne okolo seba ináč vas parom skára.......filip
Keď to zapadá do kontextu alebo keď som nervózna, (nepochopím tie dievčatká čo idú po ulici vyberú z huby cigaretu, odpľujú si a povedia niečo v zmysle, "fuj do piče, kurva, to bol ale jebnutý kokot") ale už sa mi stalo, že som niekomu povedala, že je kokot/piča, nerobí mi to problém, ak je to na mieste ale snažím sa nehrešiť, nepáči sa mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale rada nadavam
a ja viem, pekne dievcata nenadavaju, a ze to nepasuje a ze je to zbytocne a odpudzujuce a ine bla bla bla
kazdy mame neresti
Who am I to disagree?
Teraz uz nadavam len ked sa inak neda
ze aky duet
občas to nevyjde...
od tohoto si berte priklad
..kvak..
Vyzerám na to, nebodaj?!
nepoužívam to v každej vete.
len v každej... povedzme každej desiatej.
ale chcem byt iny ako ostatni, preto vobec nenadávam (maximalne tak idiot a tak)
ja mam specialne vyrazy