Ahojte, je pravda že v Minecrafte je hrad na púšti.Ten hrad som videl aj som bol vo vnútri a nič sa nestalo. Ale počul som od kamaráta že keď som v strede hradu vraj sa prepadnem pod zem a uvidím, hrobku kráľa Herobrina. Hore sa mi ukáže nápis ,, Choď pre
Keď nájdeš pyramídovú hrobku, vojdeš dnu Všetko je z pieskovca len v strede hrobky uvidíš bloky oranžovej vlny, rozbiješ to a skočíš ddo malej štvorcovej miestnosti s štyrmi truhlicami. Jediné, na čo si musíš dávať pozor je tlačítko v strede, po ktorom sa aktivuje asi 3 či 4 tnt nálože Inak sa truhlice dajú pekne vyprázdniť, ovšem často tam býva len zhnité mäso a povrazy
Nechod tam.. je to ojeb a prázdne truhlice su tam.. da sa tam dostat tak že si urobiš schodiky dole, hlavne neskáč lebo sa zabiješ.. ale je zbytočne am chodit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to len tak nenápadne podstrčený príbeh od tvorcov .
Jediné čo sa stane je , že spadneš na tlačítko ktoré odpáli TNT a budeš v prdeli .
Nemáš za čo .
Herobrine neexistuje ! To ste takí tupí že ani toto neviete?
Vieš čo je vôbec drevo ?
mc2.crew.sk:25570