Ty kkso. Stalo sa vám, že ste počas prechádzky mestom spoznali niekoho z birdzu a oslovili ste ho?
S Máriom sme išli v Žiline z Auparku a po chodníku oproti nám išla jedna holka (z logických dôvodov nebudem menovať), drgám do Mária ty vole, nie je ta baba z birdzu?
@aguri500 napísal som, že nebudem menovať, nepýtal som sa jej na to či ju môžem prezradiť..
@chidori@cocca-colla možno keď budete v žiline a uvidíte dve zatučké chlapčiska ísť po chodníku, zakričte zajko alebo maťo a uvidí sa či sme to my...........filip
v KE som ešte nevidela, ale v NR už si 3 a oslovila som len jednu holku Ale to sme sa mali stretnúť aj tak Takže whatsername8, krampus a sarah_whiteflower a mám tušáka, že raz som asi videla aj gothicpoetic. Ale nie som si v tomto poslednom prípade istá
No ty kokot, tak keby po mne začal na ulici vrieskať zajko s tým jeho ritným poskokom tak sa z najväčšou pravdepodobnosťou rozplačem a s chráneným análom rýchlo šprintujem do bezpečia...
@sandy114 veď ten krpec @pernik si musi dať pod nohy škarnicľu od rýb, keď sa bozkáva s nejakou roksanou a tu sa bude báť nejakého zajka, a či vôbec vie na čo to má, evidentne riť používa na rozprávanie a hubu na sranie, lebo tie jeho poznámky sa na to podobajú.....filip
a napadkla by ťa sandy také niečo, keby že to nezažiješ?
@zajko30 Opakujem svoju otázku, pre prípad, že nebolo jasné, že to myslím ako otázku - Z akých logických dôvodov nechceš menovať osobu ktorú si vraj stretol? Veď od teba nikto neočakáva jej osobné údaje...
@aguri500 pocity môžeš mať ake chceš, zatial som nevidel ducha ale tu babu a sa priznala že je z birdzu, ak bude súhlasiť, tak to zverejním, hong skončil som, basta fidli........
@galinka a teraz keby som napísal že si to ty bola, z logických dôvodov by si sa snažila nesúhlasiť a vynadalka by si mi!!!
@zajko30 Nakoľko viem, že mňa v Žiline pri Auparku nikto zastaviť nemohol a nezastavil, tak keby si napísal, že som to bola ja, máš pravdu že by som nesúhlasila, ale nevynadala by som ti, skôr by som sa snažila pochopiť, prečo klameš. A jediné logické dôvody, ktoré mi z toho vyplývajú sú tie, že si v skutočnosti nikoho nestretol. (Ale čo už z toho vydedukovať neviem je dôvod, ktorý ťa viedol k založeniu tejto diskusie a k vymýšľaniu si nereálneho stretnutia.)
a stáva sa.... ale neoslovujem.... maximálne potom napíšem že Ha videla som ta a naposledy sa mi stalo na koncerte pred vyše tyzdnom ale neoslovila som... len som potom tsku napísala
akoze jedina birdzacka, ktoru som videl na ulici a nerozpraval sa s nou bola @yolis , na tu som vrieskal cez prechod a maval rukami, ale mala sluchajdy v usoch a vraj sa ponahlala do arbeitu, takze nie ( ci co mala byt vlastne odpoved.. )
@zajko30 ked nepovies koho si stretol tak zacnem verit ze si FAKE !!! a to nechcem preco nechces povedat ? ja kebyze nekoho stretnem a vjem ze je odtialto tak to hned sem napisem :!)
Ja som ešte takto nikoho nestretla To skôr mne chodia TS, či som náhodou nebola v divadle, alebo pred intrákom, lebo ma tam ten či tá videl/a. A NIKDY MA NEOSLOVIA, POTVORY!!!
@zajko30 To nebola žiadna konšpiračná teória. Normálne som ti položila otázku a potom som logicky rozobrala tvoju odpoveď.
Svoje logické dôvody, na ktoré som bola zvedavá si mi vysvetlil tak, že jediný spôsob, ako som si ich vedela vysvetliť bol ten, ktorý som ti opísala.
Ak som ťa nesprávne pochopila, tak mi tu hneď nemusíš písať o konšpiračných teóriach ktoré nemáš rád, ale ma radšej skús vyviesť z omylu normálnym argumentom. O tom predsa diskusie sú a toto, aspoň pokiaľ viem, sa volá diskusia.
Lebo ja si naozaj nedokážem predstaviť logický dôvod, ktorý by ti bránil napísať nick osoby, ktorú si vraj stretol.
Keď ja napíšem, že som kedysi bola na stretku, kde bol aj @tomas - ublíži to nejako mne alebo jemu? Jediné, čo sa ľudia dozvedia, že som ho pri nejakej príležitosti videla naživo, dokonca sa s ním rozprávala a nevidím logický dôvod, prečo by som to mala tajiť. (a teraz zase nech to nikto nevníma ako vychvaľovanie sa, ale poznám sa osobne s väčšinou ľudí z môjho friendlistu + s niekoľkými ďalšími, nevedela som, koho z nich použiť ako príklad )
@galinka ak mi da menovaná na to súhlas, tak to zverejním, inač nie.....musím rešpektovať aj názor druhého......že ty s tým nemáš problém, je tvoja vec, mne sa to však v živote už vypomstilo...filip
a máš právdu je to forum - diskusia ale otázka stála ináč.........stretli ste už niehoho? a nie stretli ste tu. konkretnu osobu...pá
ano, vsak @bobomir a @vincent_vega ? a este aj inych ludi z netu, aj ked nie z tejto stranky, som oslovila, a asi by som to urobila znovu, ak by som mala pocit, ze ten-ktory konkretny clovek bude mat paru, kto som...
Minule som takto slecnu @Keuska stretla, ale no neviem, na co by som jej zacala vykladat, co som zac...
@keuska v cajovni ano, vsak @bobomir a @vincent_vega ?(smajlík) a este aj inych ludi z netu, aj ked nie z tejto stranky, som oslovila, a asi by som to urobila znovu, ak by som mala pocit, ze ten-ktory konkretny clovek bude mat paru, kto som... (smajlík)
nie, ja si často nevšimnem ani kamarátov, väčšinou už vedia, že po mne majú kričať, ak chcú počuť pozdrav a nikoho, koho nepoznám, alebo sa ho nechystám stretnúť cielene, neoslovujem
@pernik hahahahaha, že ružovú kabelku? hodím po tebe rovno kadidelnicu ty cvok, ale mám ťa rád, za tvoje odpinkavačky.....filip
a nie som transka pojebaná ani herečka vydrbaná, som normálny chalan a keby si ma stretol, tak povieš, ten hošánek mi je odniekaľ známi....hahaha hy hyhy....
ja mám problém s videním do diaľky a také veci a mám problém spoznať svojich kamarátov, takže pochybujem, že by som spoznala niekoho odtiaľto
ale spomínam si, že na Hodokvase 2008 ma oslovila @black_soul a bolo mi vtedy strašne smiešne, že nevedela, kto je @mayo ktorý tam so mnou pobehoval v tričku BIRDZ
a asi dva týždne dozadu ma v práci oslovil jeden mladý pán, že ma pozná odtiaľto. čo bolo veľmi zaujímavé
inak neviem. ak ma uvidíte, pokojne ma oslovte, ja len vyzerám ako debil
@goth111 a @frez ...S kamoškou ich občas zazrieme na diaľku. Buď sú spolu, alebo vidíme len jedného a vtedy spriadame také konšpiračné teórie, že či sa majú niekde stretnúť, alebo len tipujeme, kam sa vybrali
@grietusha@mayo no taaak.. bola som vtedy na birdzi mozno pol roka.. a dako som neste nevedela kto je mr. mayo... tak sorry ale zopákla bych si to teraz, ked uz zhruba viem kto ste co ste
a inak, sem tam niekoho zhliadne, čo som už videla aj tu, ale všetko čo urobím je to, že sa nad tým samoľúbo uškrniem a ešte viac zapichnem nos do knižky v buse, alebo si tuhšie pritiahnem klobúk na čelo aby nikto nespoznal mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
ale bol daleko a hanbila som sa
A videl veľa krát, no neoslovil
@chidori @cocca-colla možno keď budete v žiline a uvidíte dve zatučké chlapčiska ísť po chodníku, zakričte zajko alebo maťo a uvidí sa či sme to my...........filip
aj dnes som videla
v Nitre .. išli @sarah_whiteflower a @tikalok ... vychádzali z Billy
ale nieee ja neoslovujem.. možno jedine tých čo mam v priateloch by som oslovila,.. a ale aj tak , ja sa hanbím tak neviem ...
nepotrebujem tu vynadať, ak s tým bude súhlasiť tak to poviem, začína to byť ako v kriminálke.....
a napadkla by ťa sandy také niečo, keby že to nezažiješ?
myslim si, že korektný návrh...
@galinka a teraz keby som napísal že si to ty bola, z logických dôvodov by si sa snažila nesúhlasiť a vynadalka by si mi!!!
tak už vieš cica, ake sú logické dôvody?.....
filip
keď som o niečom presvedčený a mám na to svedka tak asi tomu budem veriť, alebo dá sa sám sebe neveriť a povedať si , ty si vymýšľaš!?
nazivo som videl len @tunidlo , @transplantovana , @black soul , @wewo
ostatok ee.. to bude asi tym, ze sa na ludi moc nepozeram...
a stáva sa.... ale neoslovujem.... maximálne potom napíšem že Ha videla som ta a naposledy sa mi stalo na koncerte pred vyše tyzdnom ale neoslovila som... len som potom tsku napísala
(PS: nepodal som si tie cisla v LOTE nwbol cas
A mimochodom, mňa minule naštvala @titusik , ktorá ma dva razy videla prejsť okolo nej, ale ani raz mi nemohla povedať aspoň "čau" a predstaviť sa!
Mimochodom, @zajko , ty máš naozaj pocit, že som jediná, kto ťa tu má niekedy chuť za tieto všetky veci, čo začínajú na "fejk" proste zakopať pod zem?
@sarah_whiteflower som videl vo Zvolene, ale bolo to pradávno...
Svoje logické dôvody, na ktoré som bola zvedavá si mi vysvetlil tak, že jediný spôsob, ako som si ich vedela vysvetliť bol ten, ktorý som ti opísala.
Ak som ťa nesprávne pochopila, tak mi tu hneď nemusíš písať o konšpiračných teóriach ktoré nemáš rád, ale ma radšej skús vyviesť z omylu normálnym argumentom. O tom predsa diskusie sú a toto, aspoň pokiaľ viem, sa volá diskusia.
Lebo ja si naozaj nedokážem predstaviť logický dôvod, ktorý by ti bránil napísať nick osoby, ktorú si vraj stretol.
Keď ja napíšem, že som kedysi bola na stretku, kde bol aj @tomas - ublíži to nejako mne alebo jemu? Jediné, čo sa ľudia dozvedia, že som ho pri nejakej príležitosti videla naživo, dokonca sa s ním rozprávala a nevidím logický dôvod, prečo by som to mala tajiť. (a teraz zase nech to nikto nevníma ako vychvaľovanie sa, ale poznám sa osobne s väčšinou ľudí z môjho friendlistu + s niekoľkými ďalšími, nevedela som, koho z nich použiť ako príklad )
ale raz sa mi tuším zdá asi pred rokom som videla @pawlo- a
a máš právdu je to forum - diskusia ale otázka stála ináč.........stretli ste už niehoho? a nie stretli ste tu. konkretnu osobu...pá
áno videla. V BA. @domiki25 a @skippik - a
No a @Hajzlaodkosti ale to je samozrejmé
Minule som takto slecnu @Keuska stretla, ale no neviem, na co by som jej zacala vykladat, co som zac...
minikvas 09
a teraz
sa nezdravime, alebo zdravime?
a nie som transka pojebaná ani herečka vydrbaná, som normálny chalan a keby si ma stretol, tak povieš, ten hošánek mi je odniekaľ známi....hahaha hy hyhy....
ale spomínam si, že na Hodokvase 2008 ma oslovila @black_soul a bolo mi vtedy strašne smiešne, že nevedela, kto je @mayo ktorý tam so mnou pobehoval v tričku BIRDZ
a asi dva týždne dozadu ma v práci oslovil jeden mladý pán, že ma pozná odtiaľto. čo bolo veľmi zaujímavé
inak neviem. ak ma uvidíte, pokojne ma oslovte, ja len vyzerám ako debil
a to sme stretli aj @lilu
a lilu sme niekde medzi stanmi, mám hmlisto...
a inak, sem tam niekoho zhliadne, čo som už videla aj tu, ale všetko čo urobím je to, že sa nad tým samoľúbo uškrniem a ešte viac zapichnem nos do knižky v buse, alebo si tuhšie pritiahnem klobúk na čelo aby nikto nespoznal mňa