Caute... Dohodol som sa zajtra s jednym typkom ze mu prídem na brigádu čosi popracovať... Nepoznám ho a prvý krát som ho videl ná azete... Tak ma zaujíma ci mu mám tykat alebo vykat? Mám 15 on môže mať... Cca 25.... Ide proste o to ze ja mu pomôžem s neja
ja mam 22 a ak ide o formalitu, vykam aj tym co maju 25-26 to zalezi od toho, ako sa dohodnete, ale ak si mu tykal automaticky tak asi mu uz mozes aj nadalej...
Ked som v situacii ze neviem ako oslovit tak pouzivam univerzalne "zdravim". Ale ja celkovo ak sa idem s niekym starsim popripade s opacnym pohlavim zdravit prvy krat bud mi preskoci hlas alebo mam sucho v hrdlu ze si musim odkaslat, proste vzdy je to zariadene nech vyzeram ako vytremovany dilino.Podla mna ale dojdes povies dobry a hned ti povie nech mu tykas.....
To zalezi na okolnostiach... ale tak ak ste sa spoznali na Pokeci ... alebo proste niekde na internete tak ste si asi tykali ze? Alebo ako ste si to dohodovali? ... Jednoducho v takom pripade by som urcite ostal pri tom tykani... zas 25 nieje tak vela. Keby mal 45 bolo by to zas ine podla mna...
Zas keby bola taka situacia ze by ste sa nespoznali cez net, ale by ta tam mal povedzme k nemu doviest nejaky vas spolocny znamy- chapes ako na brigadu.... tak v tom pripade by som mu na tvojom mieste asi skor vykal. Ale ako vravim... v tejto situacii co ams ty si myslim ze mu nebude vadit ked ostanete pri tykani.
Pripadne, ak si taky ukecanejsi- nemas s tym problem tak sa ho normalne opytaj ze ako mu mas hovorfit. Alebo ci mu mozes tykat alebo co... urcite ti povie aby si mu tykal.
.... a mimochodom, myslim, ze dost ovplyvni aj to, co to je za typka- ako posobi chapes... mozno je to taky pohodak. PRoste su taky ludia co maju vsetko na salame a vidis na nich ze mu mozes hovorit ako chces ze je mu to jedno alebo ako by som to povedal... treba odhad. Ak to bude taky chalanisko srandovny tak mu urcite tykat ... a ak to bude nejaky 25rocny co sa hra na 45 rocneho tak vid vyssie
tak mu aj dalej tykaj..ked ste si uz potykali inak neviem.. ja mam 21.. a kebyze u niekoho robim, tak mu vykam, je to moj boss, aj kebyze je len o 2-3 roky starsi.. a ked mi povie ze "tykaj mi" tak budem tykat..ale ak to neni kamos tak asi by som netykal len tak
Mňa raz tak volal jeden na fotenie pre dajaky časopis s oblečením.. tiež sme sa spoznali na Pokeci a sa mu ľubila moja profilovka v košeli a že by rad nafotil košele značkové atď.. ale že je to len kasting a ak by boli dobre fotky mohol by som ich nafotiť (tie fotky) a zato by som dostal aj money ale som sa hanbil tak som nešiel ale celú dobu som si s ním tykal (myslel som si že je to nejaký buzerant až jak mi poslal fotky čo fotí tak som mu uveril) a potom som sa mu ospravedlňoval a či mu mam tykať alebo vykať a on že keď som sa už tak pekne rozbehol v tykaní tak nech v tom pokračujem
ja som si nepamatala či som si s šefom tykala či vykala keď som ho videla pred pár mesiacmi alebo či som sa vyhýbala osloveniu, tak som mu začala z fleku tykať a nenamieta. a to má nejakých 45
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bonton káže šéfovi vykať, ale ak si on bude priať aby si mu tykal, tak prosím tykaj mu
Zas keby bola taka situacia ze by ste sa nespoznali cez net, ale by ta tam mal povedzme k nemu doviest nejaky vas spolocny znamy- chapes ako na brigadu.... tak v tom pripade by som mu na tvojom mieste asi skor vykal. Ale ako vravim... v tejto situacii co ams ty si myslim ze mu nebude vadit ked ostanete pri tykani.
Pripadne, ak si taky ukecanejsi- nemas s tym problem tak sa ho normalne opytaj ze ako mu mas hovorfit. Alebo ci mu mozes tykat alebo co... urcite ti povie aby si mu tykal.