Práve som dopozerala film Lucy (2014) so Scarlet Johansson a fakt sa mi pacil. Podobný sa mi zdal aj Limitless (Bradley Cooper v nom hral). Viete este o podobných filmoch? Nemusí v nich ísť o "prekonavanie mozgu", ale nieco takto zaujimavo nadprirodzené b
matrix predsa
a napadlo mi aj Now you see me (to je už trošku inšô)
a 25 hodín (či ako?), to s Justinom Timberlake-om, čo mali na ruke zobrazený čas, čo im zostával.. vygooglila som, Zostávajúci čas po slovensky je to.. (nevidela som to, ale mám to v takejto sekcií zaradené..
@kosmiklove veruže si asi nespomeniem takto
ale Hunger games (ale to bude už už), Atlas mrakov a tretie nie je presne určené, napr. aj Lucy čo tuto slečna videla (a nechcem jej to tu už spamovať )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a napadlo mi aj Now you see me (to je už trošku inšô)
a 25 hodín (či ako?), to s Justinom Timberlake-om, čo mali na ruke zobrazený čas, čo im zostával.. vygooglila som, Zostávajúci čas po slovensky je to.. (nevidela som to, ale mám to v takejto sekcií zaradené..
Looper, Gamer,
Knowing,
Equilibrium,
Elysium,
Oblivion.
Dal som viac, možno si niečo vyberieš.
ale Hunger games (ale to bude už už), Atlas mrakov a tretie nie je presne určené, napr. aj Lucy čo tuto slečna videla (a nechcem jej to tu už spamovať )
Nebo nie je výmysel