osobne sa mi pacil the dark knight, the butterfly effect, orphan, grand torino a este jeden co neviem ako sa vola boli to nejake zeny co boli v nejakom irskom klastore pre pobehlice. .... zeny. fakt to bolo dobre
Cruel Intensions, Forest Gump, Nožnicovoruký Edward, Gremlins 1,2 (dosť obľubujem filmy rokov 90tych), Čárli a továreň na čokoládu, Funny Games U.S. , Skrotená hora, Donnie Darko a teraz som zrovna dopozeral Jennifer´s body, no bolo to istým spôsobom nudné, ale niečo ma nútilo dopozerať to do konca ... ale každopádne nemôžem povedať že to bola nejaká blbosť ...
plus z novych 500dni so summer, Eternal Sunshine of spotless mind, Nightmare before christmas, Mrtva nevesta tima Burtona, Run Lola run, Y tu mama Tambien, Juno, Good Will Hunting, Navrat do Cold Mountain, Schindlerov zoznam, Pan"s labyrinth, Kult hakoveho kriza, 25 hodina, Seven Pounds, Reign over me... paneboze ono je tolko dobrych filmov to sa neda napisat jeden
@whataboutsusan - veď to ! totál jeho štýl a on nikde, ešte som aj pozeral zvlášť titulky ale potom som niekde čítal, že on bol len pri nejakej konzultácii či čo, no v každom prípade, sa na tej "konzultácii" nabalili jeho nápadmi
inglorious basterds, The Prestige, Jacket, Black snake moan, The fountain, 12 opic, ci nejaka klasika ako Mechanický pomaranč ci hocco od Monthy Pyton alebo Coffe and cigarets samozrejme
aaa este som zabudol American gangster, LA confidental, Public enemy, Jearhead, The key, Harsh times, rescue down, equilibrium, Requiem for a dream, Crash ..fuu by som mohol pisat hodinu
The Machinist (bolo mi takmer do revu, keď som videla na kosť vychudnutého Christiana Bale-a)
The Illusionist (konečne ma nejaký film prekvapil koncom)
The Prestige (Christian Bale a Hugh Jackman v jednom super filme s takisto prekvapujúcim koncom, mám rada také filmy)
The Dark Knight (Heath Ledger tam stojí za to)
Brokeback Mountain (nádherný, nádherný film, úžasné herecké výkony... neodporúčam však ľuďom, ktorí sú citliví na gayov)
The Phantom of the Opera /2004/ (tu som po desiatich videniach prestala rátať)
The Lovely Bones (veľmi pekné a dôrazné spracovanie knihy)
Donnie Darko (riadne psycho ale wow... Director"s cut je ešte lepšie)
The Curious Case of Benjamin Button (krásny film ale len pre tých, ktorí chcú zabiť 3 hodiny času zízaním na obrazovku)
Jeux d"enfants /Love me if you dare/ (francúzska romantika)
The Fountain (už len pre ten soundtrack si to stojí pozrieť)
Equilibrium (pekný post-apokalyptický film /tak sa to nazýva...?/)
A potom klasiky ako Green Mile, Pearl Harbor, Shawshank redemption, počula som, že Shining je veľmi dobrý, Requiem for a dream, American Psycho (nepamätám si, kedy som sa toľko nasmiala pri filme), Burtonovské rozprávky, Coraline (normálne ma to aj vydesilo sem-tam atď atď...
Moje obľúbené: Pelíšky, Forrest Gump, Control, Into the Wild, Clockwork Orange, Coffee and Cigarettes, Samotáři, Good Will Hunting, Neverending story, Edward scissorhands, Beatlejuice, Ro(c)k podvraťákú, Tenacious D And The Pick Of Destiny, Tic-Tac, Reconstruction, Matilda, Being John Malcowich, Pianista, Taking off, staré Psycho a Nosferatu- ale s hudbou!!!
Ale je strašne ťažké vybrať najlepší film. Mal by mať myšlienku, dobré herecké výkony, vtip, napätie, zmysluplné dialógy, estetiku a mal by sa dať pozerať stále dookola a byť stále rovnako dobrý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
plus z novych 500dni so summer, Eternal Sunshine of spotless mind, Nightmare before christmas, Mrtva nevesta tima Burtona, Run Lola run, Y tu mama Tambien, Juno, Good Will Hunting, Navrat do Cold Mountain, Schindlerov zoznam, Pan"s labyrinth, Kult hakoveho kriza, 25 hodina, Seven Pounds, Reign over me... paneboze ono je tolko dobrych filmov to sa neda napisat jeden
a okrem toho...neviem..je ich veľa...
butterfly efect
rekviem za sen
zelena mila
klik
a dneska som pozerala film Je to aj moj zivot s Cameron Diaz
no a skoro vsetky filmy kde hra Mel Gibson .--toho proste milujem...
The Illusionist (konečne ma nejaký film prekvapil koncom)
The Prestige (Christian Bale a Hugh Jackman v jednom super filme s takisto prekvapujúcim koncom, mám rada také filmy)
The Dark Knight (Heath Ledger tam stojí za to)
Brokeback Mountain (nádherný, nádherný film, úžasné herecké výkony... neodporúčam však ľuďom, ktorí sú citliví na gayov)
The Phantom of the Opera /2004/ (tu som po desiatich videniach prestala rátať)
The Lovely Bones (veľmi pekné a dôrazné spracovanie knihy)
Donnie Darko (riadne psycho ale wow... Director"s cut je ešte lepšie)
The Curious Case of Benjamin Button (krásny film ale len pre tých, ktorí chcú zabiť 3 hodiny času zízaním na obrazovku)
Jeux d"enfants /Love me if you dare/ (francúzska romantika)
The Fountain (už len pre ten soundtrack si to stojí pozrieť)
Equilibrium (pekný post-apokalyptický film /tak sa to nazýva...?/)
A potom klasiky ako Green Mile, Pearl Harbor, Shawshank redemption, počula som, že Shining je veľmi dobrý, Requiem for a dream, American Psycho (nepamätám si, kedy som sa toľko nasmiala pri filme), Burtonovské rozprávky, Coraline (normálne ma to aj vydesilo sem-tam atď atď...
@axmyt Fanúšik Christiana Bale-a?
Ale je strašne ťažké vybrať najlepší film. Mal by mať myšlienku, dobré herecké výkony, vtip, napätie, zmysluplné dialógy, estetiku a mal by sa dať pozerať stále dookola a byť stále rovnako dobrý.
a sa cudujem ze tu este nikto nespomenul Strach a hnus v Las Vegas s Deppom a Beniciom del torrom