Chcela by som vás poprosiť aby ste mi napísali vaše skúsenosti ohladom skolskych vyletoch lebo mame si naplanovat my ziaci... sme osmaci cize mozeme ist na jednu noc ( ) ... My sme z vychodu... 35 km od Presova (Lipany).... dakujeem
no ja som zo Svidníka (to máš ešte viac na severovýchod) a boli sme zo základky aj v Tatrách aj v Osvienčime ...všetko úžasné ale ako ôsmakom by som poradila Oravský zámok prípadne Bojnický....boli sme tam a naozaj to stálo za to ...samozrejme sme tam aj prespali...v prípade,že nemáte záujem o historické pamiatky tak smer Kysak,také trochu biedne chatky tam sú.Je to urobené celé ako kemp ani drahé to nje je ..boli sme zo strednej pred rokom....kvalita ak chcete ísť za účelom čo najviac vystrájať
tak ako ôsmaci neviem či tam nájdete nejaký program. podľa toho kedy presnejšie sa tam chystáte. ak niekedy v máji, apríli, tak ver, že jediné čo budete obdivovať je 4-kilometrová túra na Vinné jazero.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@mumford si tam bol?
no bol, sú to už takmer dva roky tak neviem ako to tam chodí teraz. ale keď tam prídete pred otvorením sezóny ,môžte toho veľa pekného zažiť.
inak sú tam aj fajn chatky, to len aby si si nemyslela, že tam je len ta zotavovňa.
@mirkush na bojnice sme aj my rozmysali
Aj námet na hru tam máte, daktorí budú Totenkopf Verbande a tí druhí židáci ...Bude výlet jak má byť ...nezabudnite splynovať !!!
Skôr tak by som odporúčal nejakú chatu niekde v Kaluži a taká túra na Vihorlat by bola super podľa mňa.
tak ako ôsmaci neviem či tam nájdete nejaký program. podľa toho kedy presnejšie sa tam chystáte. ak niekedy v máji, apríli, tak ver, že jediné čo budete obdivovať je 4-kilometrová túra na Vinné jazero.
ja osobne mám na všetky šíravske výlety a obhliadky len príjemné spomienky. hlavne na Kalužu, ako si spomínal.
túru na Vihorlat? to už radšej na Brekovský hrad.
No ja som z Michaloviec a v lete som na Šírave minimálne raz do troch dní a jej na chuť neviem akosi prísť.
Inak čo máš proti túre na Vihorlat ?
Btw Lipany..