Aký typ človeka vám lezie na nervy na koncertoch?
Já neznášam,keď stojím pod pódiom a vedla mna niekto tancuje s transparentom, a takych ludí co su na mobile počas celého koncertu
Takí čo idú na Alt-J úplne dopredu až na zábrany a začnú ti v strede koncertu vysvetľovať, že takáto hudba na festival nepatrí, že to je slabé a neda sa na to pogovať. Áno, to sa mi fakt stalo.
Mne ziadny. My sme zveri. Chodime na poriadne deathmetalove koncerty kde pogujeme 2 hodiny vkuse a rano sme dobiti rozbiti s modrinami a monoklami. Vsetci na seba klepkame cigarety, oblievame sa pivom a skaceme po sebe. Tie elektro tancovacie kokotiny su ako vifonka oproti dobremu vyvaru.
ja to vnimam troska inak, kedze som na koncertoch vacsinou na druhej strane barikady, teda na podiu mna zas vytacaju nekulturne trubky, ktore dokazu pocas koncertu resp. vystupenia nalozit si taniere zo svedskych stolov a potom zeru a debatuju pocas hrania ale pokial idem nak oncert ako divak, tak mi nevadi v podstate nic... sak nech sa kazdy bavi, ako vie a ako mu to robi dobre najuzasnejsi koncert pre mna bol asi kncert ZZ-Top v Brne v Rondo hale... seci tam vnutri hulili a pili pivo a bavili sa a bolo super
Tí, čo mi pred ksichtom šibrinkujú s mobilom a nahrávajú si to celé,
spotení chlapi bez trička,
fajčiari,
úchyláci, čo ma zozadu chytajú za zadok,
uvrieskané baby na ramenách svojich frajerov,
takí, čo sa arogantne tlačia cez dav dopredu,
tí čo hádžu poháre s pivom.
Zabudla som niečo?
Ale inak milujem koncerty
Na koncerty nechodim bol som asi 10x ale to len z donutenia. Ak uz tak skor festivaly.
@Salora tak to si pamatam ako ma raz kamarat zavolal na Brigadu asi pred 10 rokmi to bolo... nejaky bundy odkladat - koncert Tom Jones (taky stary speveak ale kupodivu tam bolo vela mladych ludi) My sme cely koncert nic nerobili len sme behali po NTCku a vyzierali svedske stoly. A baby za nas makali. Potom ked skoncil koncert tak sme sa vratili k bundam zacal velky naval a vsetky prepintne davali ludia mne. Lebo som ich za uplatok uprednostnoval takze som si zarobil mrte penazi (no teda vtedy to bolo pre mna vela). Chudence baby poctivo makali a nic sa im neuslo, ale to uz tak byva za dobrotu na zobrotu.
Jebkovci čo musia mať nonstop mobil v ruke a celé si to natáčať, robiť si selfíčka a iné cocotiny... Teda, nie žeby som na koncerty chodila. Ale vadí mi to
@xxar3s svedske stoly som mal skor na mysli na nejakych eventoch... resp. ak je potom nejaka VIP after alebo prip. autogramiada ci interview... na normalnych koncertoch svedske stoly pre divakov nebyvaju btw. Tom Jones je sice stary (79) ale je to mega spevak, ktory ma aj dnes co povedat...
Raz sa mi stalo že ma typek viac krát po sebe oblial pivom a tak strašne mi to vadilo, že som mu vzala pohár z ruky a donútila som ho dopiť to pivo naraz tak, že som mu ho liala do úst
Takí tí, ktorí majú pocit, že sú tam sami a moc sa rozhadzujú na všetky strany..to mám vždy tak fajne podupané nohy, prípadne to ešte aj schytám lakťom do hlavy, keďže som krpatá...
A uvrieskaných nemám rada
@salora tak v NTCcku boli svedske stoly na koncerte. a my s kamaratom sme ich objavili len citrou nahodou tak ze sme s nudy chodili po budove (cez koncert sme ajtak nemali co robit len pred a po koncerte) a tam to pohostenie urcite nebolo urcene nam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jj cigarety, ked ma ide zapalit s cigou,
ked ma oblieva pivom,
ked ma raz tiez vo viedni jeden typek obchytkaval a zacal objimat, tak to uz dostal laktom odo mna..
a proste kokoti vo vseobecnosti
Ano,aj spevak,keď viac kecá ako spieva,spieva na playback,nadáva
Aleno tanečníci v dave,vrieskajúce puberťáčky
a ked niekto saca/strka do ludi
spotení chlapi bez trička,
fajčiari,
úchyláci, čo ma zozadu chytajú za zadok,
uvrieskané baby na ramenách svojich frajerov,
takí, čo sa arogantne tlačia cez dav dopredu,
tí čo hádžu poháre s pivom.
Zabudla som niečo?
Ale inak milujem koncerty
@Salora tak to si pamatam ako ma raz kamarat zavolal na Brigadu asi pred 10 rokmi to bolo... nejaky bundy odkladat - koncert Tom Jones (taky stary speveak ale kupodivu tam bolo vela mladych ludi) My sme cely koncert nic nerobili len sme behali po NTCku a vyzierali svedske stoly. A baby za nas makali. Potom ked skoncil koncert tak sme sa vratili k bundam zacal velky naval a vsetky prepintne davali ludia mne. Lebo som ich za uplatok uprednostnoval takze som si zarobil mrte penazi (no teda vtedy to bolo pre mna vela). Chudence baby poctivo makali a nic sa im neuslo, ale to uz tak byva za dobrotu na zobrotu.
A k téme, všetko už bolo spomenuté
A uvrieskaných nemám rada