minuly rok som spravila spoluziackam take že prišla som celyá roztečená, rozklepaná a urevana a onihned " Laura čo sa deje?" a ja z hrozivým xichtom " mm polroka života!" a všetky tam hneď šokované a ftom som pustila rehot na celú školu
..wá, tak to haluz, ja napriklad som minuleho roku zastavil jednu babu, ze jej trcia tangá, a ze vidno ze ich ma osrate, (mala suknu) ona krawa dobre ze si skoro suknu nevyzliekla, a jak som zahučal 1.APRIIIL..tha dobre ze ma s tou kabelkou nezabila
nhoo...tak my sme s kamoskou dnes cely vecer nad takymi somarinkymi rozmyslali...a zrazuu... ma osvietilo...aa prislo mi na um toto.. hehe..noo nasa tiredna je matikarka...a vola sa zuzana....pred jej hodinou nalepime na dvere papier.."BAR U ZUZKY" aa polozime jej na stol dzus a chipsy..hehe....(ceeli sme daco ine polozit,alee... ....nhooo a na zemjaku zatihneme zaluzie...aby bola uplna tma...budeme v ruke drzat zapalene sviecky...a ked ucka vojde do triedy spustime seci....song.."ticha noc, sväta noc" hehe...uz sa tesiiim...juchuuu....a na nemine mame pisat pisomku zo slovicko...a do zosita napiseme...."erste april" hehe....uz sa tesim..
Ja som si dneska ráno nastriekala kečup na ústa, a asi kilo na ruku, a išla som na poschodie, kde v spálni spal ocino. Buchla som, akože som spadla, a začala som strašne histericky vrieskať. Ocino otvoril dvere a pýtal sa že čo je! A bol celý vyplašený, že čo sa mi stalo, bože! A ja som si v tom olízla ruku a povedala som: "Prvý apríl!" a začala som sa strašne smiať! Ale ocino nie...vraj si nemám robiť srandu zo svojho zdravia...ale smial sa a ja tiež xD
Mne vzdy naskocia na obycajni zartik: Kupim si peniacu sumienku a pocas rozhovoru i ju nenapadne dam doust napriklad zivnem zacnem sa triast a spadnem na zem vzdy nato naleia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Minuli rok sme s kamosom behali s vlajkou NDR, to musel byt sok skor pre starsie rocniky...
ale daju sa aj podobne somariny ako zalepit dvere lepiacov paskou alebo novinami